Ο ALPHA κοντράρει τα τούρκικα με τον Άστον Κάτσερ!

O Τσάρλι Σιν παίρνει...πόδι και μαζί του και οι δύο πρώτοι κύκλοι που είχε εξασφαλίσει ο ALPHA!

Είναι αλήθεια πως τον περίμεναν πώς και πώς στο κανάλι της Κάντζας. Δεν είναι τυχαίο που έβαλαν ακόμα και το Θέμη Γεωργαντά με τη Μαρία Ηλιακη για να διαφημίσουν την προβολή της σειράς «Two and a half men» στην οποία πρωταγωνιστεί. Ο λόγος για τον Άστον Κούτσερ που πρωταγωνιστεί στον 9ο κύκλο της σειράς που σημείωσε τεράστια επιτυχία στην Αμερική. Όπως είναι γνωστό ο Κούτσερ αντικατέστησε τον Τσάρλι Σιν που πρωταγωνιστούσε στους προηγούμενους κύκλους και που τον παρακολουθούμε αυτές τις μέρες στον 8ο κύκλο της σειράς που προβάλλει κάθε βράδυ ο ALPHA.

Το κανάλι της Κάντζας είχε προγραμματίσει λοιπόν να προβάλλει τον 7ο και 8ο κύκλο μέσα στο καλοκαίρι, στη συνέχεια να διακόψει την προβολή τον Αύγουστο και να προβάλλει τον 9ο κύκλο στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας αποφάσισαν να μην διακόψουν την προβολή της σειράς και να συνεχιστεί, οπότε τα επεισόδια με τον Άστον Κούτσερ θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αυτή την Παρασκευή 13 του μήνα.

Ο λόγος που ο ALPHA… επιστρατεύει νωρίτερα τον Άστον Κούτσερ είναι για να πάει κόντρα απέναντι στις τούρκικες σειρές του MEGA και του ΑΝΤ1, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα βγει νικητής από αυτή τη μάχη της τηλεθέασης.

Γρηγόρης Μελάς