O Alpha ανανεώνει και επισήμως με την Ελένη

Δείτε τη νέα φωτογραφία της Ελένης

Ανακεφαλαιώνοντας τη χρονιά που πέρασε για την εκπομπή της Ελένης ο Alpha έδωσε και επισήμως ραντεβού για την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Είναι μερικά ραντεβού που δεν χρειάζονται υπενθύμιση. Είναι κάποια πρόσωπα που δεν χρειάζονται συστάσεις.

Για άλλη μία σεζόν, η Ελένη αποτέλεσε τη σταθερή αναφορά σε μία καθημερινότητα που μεταβάλλεται διαρκώς. Με την αφοπλιστική ζεστασιά και αμεσότητα, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για άλλη μια φορά στην καρδιά του τηλεθεατή, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Μοιράστηκε μαζί μας στιγμές, σκέψεις, ανησυχίες, χαρά, γέλια, δίνοντας την αίσθηση ότι ο χρόνος σταματά για λίγο και μας χαρίζεται.

Πάντα επίκαιρη και πιο ψυχαγωγική από ποτέ, η εκπομπή κατέγραψε για άλλη μια χρονιά υψηλές αποδόσεις στον πίνακα της τηλεθέασης και τερμάτισε 1η στη ζώνη της στο δυναμικό κοινό 15-44 με ποσοστό τηλεθέασης 23,5%. Οι υψηλότερες αποδόσεις της εκπομπής σημειώθηκαν στις γυναίκες 25-34 ετών με μέσο όρο 29,2%.

Κάθε μεσημέρι, η εκπομπή μάς κράτησε ενήμερους για τα σημαντικά και ενδιαφέροντα. Φιλοξένησε τα πλέον αγαπημένα και καταξιωμένα πρόσωπα από τον χώρο του πολιτισμού και του θεάματος και ξεδίπλωσε πτυχές τους που δεν γνωρίζαμε. Μας διασκέδασε με παιχνίδια και εκπλήξεις και πρόσφερε χιλιάδες δώρα σε πολλούς τυχερούς τηλεθεατές.

Το ραντεβού παραμένει σταθερό και για την επόμενη σεζόν. Καλό καλοκαίρι!

Διαβάστε ακόμα:

Το «αντίο» της Ελένης Μενεγάκη