Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα σχόλια για τη Μίνα Αρναούτη και η αναφορά στα γενέθλια του Παντελίδη

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Τι ανέφερε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στον αέρα της εκπομπής ΕΔΩ;

Η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη τον Φεβρουάριο του 2016 είχε σοκάρει το Πανελλήνιο. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρισκόταν τότε στην παρουσίαση της εκπομπής «Καλημερούδια» στο MEGA με αρκετούς φίλους του τραγουδιστή να βρίσκονται τότε στο πάνελ της εκπομπής και να μαθαίνουν στον αέρα για το γεγονός.

Παντελής Παντελίδης: Κατέρρευσε η Ντορέττα – Ημιλιπόθυμη η Μανωλάκου – Έφυγε ο Μαρτάκης!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε η Μίνα Αρναούτη στον Αντώνη Σρόιτερ, ενώ συγκινημένη ανέφερε πως σαν σήμερα είχε γεννηθεί ο Παντελής Παντελίδης.

[dfp_ads id=236982]

«Η συνέντευξη της Μίνας Αρναούτη μου θύμισε πάλι όλο εκείνο. Τι είχαμε ζήσει εκείνη την ημέρα! Έχει περάσει κι αυτό το κορίτσι τα πάνδεινα. Τραγική φιγούρα και η Μίνα Αρναούτη σε αυτή την υπόθεση. δεν συγκρίνεται βέβαια με το ότι ένας άνθρωπος έφυγε από τη ζωή. Η Μίνα έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Έχει περάσει χειρουργεία, αλλά θα ανταπεξέλθει η κοπέλα και θα είναι μια χαρά. Νομίζω ότι είναι από τις περιπτώσεις που και τις δύο πλευρές μπορείς να τις δικαιολογήσεις όσο αντίθετες και να είναι. Μακάρι το κορίτσι να αποκατασταθεί τελείως η υγεία της. Και νομίζω ότι σαν σήμερα ο Παντελής θα είχε γενέθλια. Ούτε εμείς δεν το έχουμε ξεπεράσει ακόμα, φαντάσου, που είμαστε οι τρίτοι των τρίτων», είπε συγκεκριμένα η Ντορέττα Παπαδημητρίου.