Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα νούμερα τηλεθέασης, ο ανταγωνισμός και η επιθυμία της να κάνει κι άλλο παιδί

Όσα αποκάλυψε στην Τζένη Μπαλατσινού.

Ποδαρικό στο «Jenny Jenny» έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία εκμυστηρεύτηκε στην Τζένη Μπαλατσινού ποια ήταν η σχέση της με τα πρωινά, ποια είναι η άποψη της για τους «απέναντι», αλλά και για τη δική της εκπομπή, καθώς επίσης και τις σκέψεις της για την προσωπική της ζωή.

«Ο Λιάγκας και η Σκορδά είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν και για αυτό το κάνουν και τόσα χρόνια και το κάνουν και με επιτυχία. Δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία με την έννοια του άγχους και της εμμονής. Φυσικά και κοιτάω τα νούμερα γιατί θέλουμε να δούμε που πάμε. Δεν κάνουμε την εκπομπή για να την βλέπει η μανα του Χαρισόπουλου και η μάνα μου, αλλά δεν έχω το άγχος του ανταγωνισμού με τους άλλους, με την έννοια ότι αυτό το πράγμα εμείς τώρα το φτιάχνουμε και το χτίζουμε. Με ενδιαφέρει να έχει μια ανοδική πορεία, να χτιστεί σωστά, να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος γιατί είναι ένα νεοσύστατο πράγμα. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι η εκπομπή αν έχει διάρκεια, να προχωράει και να πηγαίνει όλο και καλύτερα.

«Νομίζω ότι έχω αρχίσει και μπαίνω σε μία φάση στη ζωή μου που νομίζω ότι θα ήμουν έτοιμη να ξαναμπώ σε μία τέτοια διαδικασία συντροφικότητας. Πιάνω τον εαυτό μου να κάνω τέτοιες σκέψεις. Εφόσον ξεκινάω να κάνω τέτοιες σκέψεις… πρώτα ο Θεός. Γιατί δεν είναι και εύκολο, ελπίζω να πάω προς μία τέτοια κατεύθυνση. πρώτα από όλα είναι δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο που να έχει τις προϋποθέσεις να μπει σε μια τέτοια διαδικασία. Μετά υπάρχει το κεφάλαιο πως θα το διαχειριστείς σε σχέση με τα παιδιά. Δεν βάζω πια τον εαυτό μου σε …διαδικασίες «ακατάλληλες» για αυτό που θα ήθελα εγώ στη ζωή μου. Θα ήθελα πολύ να κάνω άλλο ένα παιδάκι. Το σκέφτομαι πολύ συχνά τώρα που έχουν μεγαλώσει τα αγόρια ότι θα ήταν ωραίο να έρθει στη ζωή μου ένα μωράκι.»

https://www.youtube.com/embed/cTZgXsQvZmU