Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα “Καλημερούδια”, η στάση του Mega και το “Πρωινό”

Όλα όσα εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για τα “Καλημερούδια”, για την στήριξη που έχει η ίδια και η ομάδα της από το Mega, αλλά και για το Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Από το κανάλι είχα εξαρχής “αυτό που πάμε να κάνουμε είναι δύσκολο εγχείρημα. Δεν είσαι ο Σεφερλής, ούτε ο Κωστόπουλος, είσαι ένα καινούργιο πρόσωπο στην τηλεόραση, με μια παρέα που θα είναι επίσης νέα πρόσωπα, δεν έχουμε την απαίτηση από σένα να βγεις πρώτη χρονιά και να πετύχεις αυτό που δεν κατάφερε κανείς. Πάμε να το χτίσιμο” και αυτή ήταν η διάθεση του καναλιού. Δεν έχω ένα κανάλι να με πιέζει με τα νούμερα.

Τη Φαίη και τον Γιώργο έχω δει αποσπασματικά από το ίντερνετ. Φυσικά και τους παρακολουθούσα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι έμπειροι, πολύ καλοί, δεμένη ομάδα, έχουν πολύ καλή χημεία. Μιλούν με τα μάτια, εμείς δεν το έχουμε ακόμα αυτό και είναι φυσιολογικό. Εγώ δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω ένα τόσο καυστικό σχόλιο πάνω στα πράγματα και στους ανθρώπους. Είναι πολύ δυνατό σημείο αυτό για τον ΑΝΤ1.

Δεν νομίζω ότι δεν θα δεθεί η ομάδα μας. Δεν ήταν δική μου απόφαση οι συνεργάτες μου. Μετά από τα δοκιμαστικά που έγιναν, όλοι μαζί αποφασίσαμε να είναι αυτά τα πρόσωπα. Ο Χαρισόπουλος δεν έφυγε, απλά μετακινήθηκε. Αντί να είναι στο πάνελ το πρωί, συνδεόμαστε μαζί του και λέμε τα νέα. Είναι ακόμα στην εκπομπή και προστέθηκε ο Δημήτρης Μηλιόγλου. Όταν βρίσκονται σε ένα πλατό έξι άνθρωποι που δεν γνωρίζονται καλά, αλίμονο και αν δεν θέλει λίγο χρόνο αυτό το πράγμα για να δέσει. Αν μπορούσα να πάρω άλλους δύο, θα έπαιρνα την Ελένη Τσολάκη και την Μαίρη Συνατσάκη.

Έχω ακούσει αυστηρά σχόλια και κάποια ήταν άδικα. Οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι θεωρούν ότι το κομμάτι της κουβέντας είναι πολύ ωραίο. Νομίζω ότι θα μπορέσουμε όλο και να το βελτιώνουμε. Δεν ειπώθηκε, ούτε υπονοήθηκε, ούτε έγινε καμία κρούση για να κοπεί η εκπομπή».