Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Μου έσωσε τη ζωή ο μπαμπάς μου, θα είχα πνιγεί»

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η συγκλονιστική περιγραφή της Ντορέττας Παπαδημητρίου ενός περιστατικού με τον πατέρα της που συγκίνησε.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στην εκπομπή «Επιτέλους σαββατοκύριακο» και στον Νίκο Γεωργιάδη και εκμυστηρεύτηκε ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα που της έχει δώσει μέχρι σήμερα η ζωή. «Είναι πως όλα μπορούν να ανατραπούν μέσα σε μια στιγμή. Όσες φορές έχω πει στη ζωή μου πως «α ωραία εδώ το έχουμε», πάντα έχω διαψευστεί πανηγυρικά. Ειδικά από το χαμό του μπαμπά μου και μετά, που επίσης ήταν ένα γεγονός που με σημάδεψε γιατί ήταν πολύ ξαφνικό και απότομο και από το πουθενά. Εκεί ακόμα περισσότερο συνειδητοποίησα ότι δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος για τίποτα.»

[dfp_ads id=236982]

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αναφέρθηκε επίσης σε μια εικόνα που έχει από τον πατέρα της από την παιδική της ηλικία, όταν ουσιαστικά εκείνος της έσωσε τη ζωή: «Η πρώτη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό είναι που είμαστε διακοπές με την οικογένεια μου κάπου σε ένα ξενοδοχείο, ήμουν μικρή στο δημοτικό. Είμαι σε μια πισίνα και κολυμπάω με το σωσίβιο μου και βάζω το κεφάλι μου μέσα στην πισίνα να δω τον πάτο και μου φεύγει το σωσίβιο από πίσω από τα πόδια και πνίγομαι, βουλιάζω. Δεν ήξερα να κολυμπάω, ήμουν πολύ μικρή.

Κι όπως βουλιάζω και κοιτάω τον ουρανό και πνίγομαι, βλέπω τον πατέρα μου, ο οποίος με έχει πάρει χαμπάρι με την άκρη του ματιού και έχει εκτοξευτεί από εκεί που είναι και έρχεται από πάνω μου προσγειώνεται και με τραβάει μέσα από την πισίνα και με βγάζει έξω σχεδόν αναίσθητη. Αυτή η εικόνα του πατέρα μου κοιτώντας και ψηλά τον ουρανό που ήρθε να με σώσει, έχει χαραχτεί σαν να το έπαθα χτες. Μου έσωσε τη ζωή στην πραγματικότητα ο μπαμπάς μου, θα είχα πνιγεί. Κανείς δεν με είχε πάρει χαμπάρι γιατί είχα σωσίβιο και δεν ήταν όλοι από πάνω μου μην πνιγώ.»