Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η παρουσιάστρια του Music School μιλά για το νέο τηλεοπτικό της στοίχημα

Ποια είναι η γνώμη της για τους τέσσερις δασκάλους του «Music School»;

Η παρουσιάστρια της μουσικής ακαδημίας του MEGA The Music School μίλησε στο περιοδικό Hello! για το νέο της τηλεοπτικό στοίχημα και απάντησε στη Τζοβάνα Βλαχαβα για τους λόγους που την οδήγησαν να πει το ναι σε αυτη την παραγωγή, αλλά και πως βλέπει τους δασκάλους Βαγγέλη Γερμανό, Ευρυδίκη, Demy και Γιώργο Θεοφάνους στον ρόλο που έχουν αναλάβει…

 Τι σας έκανε να πείτε το ναι;

Κυρίως με τράβηξε το γεγονός ότι είναι ένα πρόγραμμα πολύ προστατευτικό απέναντι στα παιδιά, χωρίς ανταγωνισμούς, και έχει μια τρυφερή ατμόσφαιρα που νομίζω ότι θα περάσει και στους τηλεθεατές. Μου άρεσαν επίσης οι συνεργάτες, η ομάδα πίσω από τις κάμερες και οι τέσσερις δάσκαλοι, οι οποίοι είναι πολύ σωστοί και φιλικοί απέναντι στα παιδιά.

Επομένως το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν αποχωρήσεις στο «Music School» ήταν σημαντικός λόγος για να δεχτείτε;

Ναι. Δεν θα μου άρεσε αν υπήρχε έντονος ανταγωνισμός ή αποχωρήσεις στο παιχνίδι. Τα 16 παιδιά που συμμετέχουν έχουν γίνει ήδη φίλοι μεταξύ τους. Είναι μια παρέα και στόχος τους είναι να μάθουν, να πάρουν πράγματα από το παιχνίδι και τους δασκάλους τους και να ασχοληθούν με τη μεγάλη τους αγάπη, το τραγούδι. Τα παιδιά που συμμετέχουν έχουν στείλει στην πρώτη φάση των οντισιόν με δική τους θέληση τα βίντεο τους. Είναι σημαντικό αυτό για ένα παιδικό πρόγραμμα. 

Ποια είναι η γνώμη σας για τους τέσσερις δασκάλους του «Music School»;

Ο Βαγγέλης Γερμανός είναι ένας άνθρωπος με φοβερές γνώσεις στη μουσική, ήρεμος, πράος και εύστοχος σε ό,τι λέει. Η Ευρυδίκη είναι πολύ καλή τραγουδίστρια και μητέρα, γεγονός που εξηγεί την αυθόρμητη και εντελώς μαμαδίστικη διάθεση της στο παιχνίδι. Η Demy είναι επίσης πολύ γλυκιά, με αρκετές μουσικές γνώσεις για την ηλικία της, και σίγουρα είναι πολύ οικεία στα παιδιά και κοντά τους μιας και απευθύνεται κυρίως στη νεολαία. Τέλος, ο Γιώργος Θεοφάνους είναι ένας άνθρωπος με γνώμη και γνώση επάνω στη μουσική και το τραγούδι. Είναι πολύ τρυφερός απέναντι στα παιδιά και τα έχει αγκαλιάσει σαν πατέρας. Πριν το παιχνίδι δεν είχε τύχει να συναναστραφούμε ποτέ σε προσωπικό επίπεδο και τώρα τον γνωρίζω σιγά σιγά. Είναι ένας πολύ αστείος,χαρούμενος και δοτικός  άνθρωπος, και είμαι σίγουρη ότι θα βγάλει μια εντελώς διαφορετική πτυχή του εαυτού του στο Music School από ότι τον έχουμε συνηθίσει τηλεοπτικά.

Διαβάστε ακόμα:

Music School: Παρέλαση γνωστών καλλιτεχνών

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του Βαγγέλη Γερμανού στο Music School!

Η φωτογραφία της Ευριδίκης από το Music School