Ντορέττα Παπαδημητρίου για “Καλημερούδια”: «Το κανάλι θα αποφασίσει…»

«Δεν έχει νόημα να συγκριθούμε με τους άλλους…».

Συνέντευξη στην εκπομπή “Όλα Καλά” παραχώρησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία δήλωσε πως γίνονται συζητήσεις με το Mega, προκειμένου να γίνουν αλλαγές στα “Καλημερούδια”. 

«Το κανάλι κι εγώ έχουμε συζητήσει για ενισχύσεις που θα γίνουν στην εκπομπή. Από εκεί και πέρα δεν μας έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμα. Φαντάζομαι ότι αν συμβεί το οτιδήποτε, το κανάλι θα μιλήσει και θα πει το τι πρόκειται να γίνει. Εδώ και καιρό γίνονται συζητήσεις για διορθωτικές κινήσεις. Είμαστε σε μια διαδικασία που ψάχνουμε να βρούμε τον ιδανικότερο τρόπο για να βγάλουμε όσο καλύτερα μπορούμε αυτή την εκπομπή».

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό, είπε: «Είναι μια πολύ ανταγωνιστική ζώνη και έχουμε απέναντί μας εκπομπές και ανθρώπους που είναι χρόνια σε αυτή τη δουλειά, αλλά δεν έχει νόημα να συγκριθούμε εμείς αυτή τη στιγμή με τους άλλους γιατί είμαστε ένα εντελώς καινούργιο πράγμα με ανθρώπους που το κάνουν αυτό πρώτη φορά. Πρέπει να δουλέψουμε, ο κόσμος να μας μάθει, να καταλάβει ποιοι είμαστε, τι καπνό… φουμάρουμε και όλα αυτά».