Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έτσι σταματήσαμε στο Mega – Πώς έφυγε ο Κώστας Μαρτάκης;

Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα να το διαχειριστεί όπως θέλει. Κι επειδή ακούω διάφορα...»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε τη νύχτα της Τρίτης στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Η παρουσιάστρια -στις πιο κρίσιμες ώρες για το Mega- εξήγησε πώς σταμάτησαν τα Καλημερούδια πριν το Πάσχα και τι πρόκειται να γίνει από εδώ και πέρα. Επιπλέον, μίλησε και για την πρόωρη αποχώρηση του Κώστα Μαρτάκη.

«Νομίζω είναι ένας ο δρόμος. Θα πρέπει να λυθούν πρώτα τα θέματα του καναλιού και μετά βλέπουμε. Είναι ένα μεταβατικό στάδιο που κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει. Ακόμα και αν οδηγήσει σε κάτι καλό, δεν ξέρεις πώς μπορεί να είναι η κατάσταση. Όσο περνάει ο καιρός είναι πολύ δύσκολο να ξαναβγούμε, αν ξαναβγούμε τώρα γιατί τελειώνει η σεζόν. Υπάρχει η αβεβαιότητα αυτή πολύ καιρό», ανέφερε η Ντορέττα.

Πώς έφυγε ο Κώστας Μαρτάκης;

«Όταν τα πράγματα δεν γίνονται έτσι όπως έχουν συμφωνηθεί σε μια επαγγελματική σχέση, ο καθένας έχει το δικαίωμα να το διαχειριστεί όπως θέλει. Κι επειδή ακούω διάφορα ότι ο Κώστας έφυγε και μας κρέμασε, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Τα πράγματα ήταν δύσκολα από πριν, έτσι κι αλλιώς».

Το Mega είναι το σπίτι μου το επαγγελματικό

«Όταν σταματήσαμε δεν μας είπε κανείς ότι τελειώνουμε και τέλος. Υπήρχαν κάποια προβλήματα που δεν μας επέτρεπαν να κάνουμε τη δουλειά μας όπως έπρεπε. Επειδή το Mega είναι το σπίτι μου επαγγελματικά, δεν θεωρώ ότι είναι ωραίο να βγαίνω και να λέω διάφορα. Γενικότερα, υπήρχαν θέματα, το ξέρουμε όλοι».