Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Είδα τη συνέντευξη του Αργυρού στον Λιάγκα και…»

Ντορέττα Παπαδημητρίου

"Δεν μπορείς να το κάνεις για την τέχνη σου αυτό το πράγμα, σε ενδιαφέρουν και τα χρήματα, η εικόνα, σε ενδιαφέρει να βγάλεις και καλά λεφτά".

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήγε στο Late Night, αλλά όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για τα οικονομικά του, φάνηκε να δυσκολεύεται να απαντήσει. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σχολίασε τη συγκεκριμένη συνέντευξη αναφέροντας:

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ την είδα αυτή τη συνέντευξη χθες και δεν μπορώ να πω ότι ήταν και πολύ αποκαλυπτική. Ο Γιώργος Λιάγκας, γνωστό πολυβόλο, οι ερωτήσεις έπεφταν… Στα οικονομικά ο Κωνσταντίνος απαντούσε σε φάση: Δεν ξέρω, δεν ασχολούμαι με αυτά, δεν ξέρω…».

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου πρόσθεσε: «Βρήκε σθεναρή αντίσταση από τον Κωνσταντίνο Αργυρό και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Δεν μπορείς να το κάνεις για την τέχνη σου αυτό το πράγμα, σε ενδιαφέρουν και τα χρήματα, η εικόνα, σε ενδιαφέρει να βγάλεις και καλά λεφτά. Πες το, δεν είναι κακό! Δεν καταλαβαίνω αυτή τη συστολή. Πας στον Λιάγκα, ξέρεις ότι θα πας να μιλήσεις».

«Είναι να τον φοβάσαι λίγο τον Λιάγκα στις συνεντεύξεις, κι εγώ αν πήγαινα θα ήμουν λίγο», κατέληξε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.