Nomads: Υποψήφια προς αποχώρηση η Ευαγγελία Πλατανιώτη!

Nomads

Μπαίνει στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού μαζί με την Νατάσα Καλογρίδη και τον Φώτη Φιλιππόπουλο!

Όσο περνούν οι μέρες, το Nomads μας προσφέρει όλο και μεγαλύτερες εκπλήξεις. Ειδικά όσον αφορά τα αγωνίσματα, τα οποία είναι απίθανα πραγματικά. Στο σημερινό επεισόδιο, οι Νομάδες της Φωτιάς και του Ωκεανού έδωσαν σκληρή μάχη, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη ασυλία.

[dfp_ads id=236982]

BLINDFOLD BASKET: Το σημερινό αγώνισμα του Nomads!

Ένα άτομο από κάθε ομάδα ήταν πάνω σε ένα κάρο το οποίο έπρεπε να σύρουν τα άλλα μέλη της ομάδας. Οι παίκτες που έσερναν το κάρο φορούσαν μάσκα ύπνου για να μην βλέπουν και τους κατεύθυνε το άτομο που ήταν πάνω στο κάρο. Στη διαδρομή που ακολουθούσαν μέχρι το τέρμα έπρεπε να μαζέψουν 4 μπάλες που ήταν τοποθετημένες σε ψηλές βάσεις. Στο τέρμα ήταν κρεμασμένο ένα άλλο μέλος της ομάδας το οποίο έπρεπε να συγκρατήσει τις μπάλες που του πετούσε ο παίκτης που ήταν πάνω στο κάρο.

Όποιος κατάφερνε να συγκρατήσει και τις 4 μπάλες έδινε τη νίκη στην ομάδα του. Οι μπάλες που έπεφταν στο έδαφος (και δεν θα κατάφερνε να τις συγκρατήσει ο παίκτης) έπρεπε να μαζεύονται από τα μέλη της ομάδας που είχαν δεμένα τα μάτια τους, σύμφωνα με τις οδηγίες του μέλους που ήταν πάνω στο κάρο. Οι μπάλες έπρεπε να επιστραφούν στον παίκτη που ήταν πάνω στο κάρο. Νικήτρια ήταν η ομάδα που σημείωσε τρεις νίκες.

Οι κόκκινοι κατάφεραν να πάρουν τις τρεις νίκες που χρειάζονταν και εξασφάλισαν την ασυλία της εβδομάδας. Στο στρατόπεδο της ομάδας του Ωκεανού υπήρχε στεναχώρια, καθώς κλήθηκαν να βγάλουν τον τρίτο προτεινόμενο προς αποχώρηση.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη έλαβε πέντε ψήφους και είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση, ενώ μία μία ψήφο πήρε η Δήμητρα Φραντζή. Την Παρασκευή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ανακοινώσει αρχικά τον παίκτη που θα έχει «σωθεί» από το τηλεοπτικό κοινό, ενώ στη συνέχεια οι άλλοι δύο υποψήφιοι θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!