Nomads: Ξεσπά η Νατάσα Καλογρίδη κατά της Ειρήνης Ζάχου!

Νατάσα Καλογρίδη

"Σφαγή" στην ψηφοφορία των νομάδων της Ζούγκλας! Ποιοι θα είναι οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση;

Αυτό που απεύχονταν οι νομάδες της Ζούγκλας, τελικά, δεν το απέφυγαν. Οι Πράσινοι έχασαν στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας του Nomads και απόψε πρέπει να προτείνουν προς αποχώρηση 2 από τα 5 άτομα που έχουν απομείνει στην ομάδα. Φαίνεται, όμως, ότι η ψηφοφορία δεν θα είναι ανώδυνη. Η Νατάσα Καλογρίδη θα μιλήσει ανοιχτά…

Nomads: Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

[dfp_ads id=236982]

Στα πλάνα από το αποψινό επεισόδιο που έπαιξαν στο Πρωινό, βλέπουμε τη Νατάσα Καλογρίδη να αφήνει σαφείς αιχμές κατά της Ειρήνης Ζάχου και της στρατηγικής που ακολούθησε στα παιχνίδια. «Είμαι βαθύτατα στεναχωρημένη. Δεν έχω λόγια! Εγώ σήμερα δεν θεωρώ ότι ήμουν σε καλή φάση, έχασα δύο αγωνίσματα εντελώς χαζά. Συμφωνώ με τον Παναγιώτη ότι σε ένα δύο σημεία υπήρξε λάθος στρατηγική στην αρχή», λέει.

Ο Κωνσταντίνος Οροκλός, όμως, αντιδρά λέγοντας: «Κατόπιν εορτής, μετά Χριστόν πολλοί προφήτες. Είμαστε οι almost, πάντα φτάνουμε στην πηγή και… almost».

Για τη συνέχεια του παιχνιδιού, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξηγεί στους παίκτες: «Αν φύγει κάποιος από τους νομάδες της Ζούγκλας και γίνετε τέσσερις, θα γίνει πολύ πιο γρήγορα η ένωση των νομάδων. Οι νομάδες θα γίνουν δύο κι εσείς θα αφομοιωθείτε μέσα σε μια άλλη οικογένεια».