Nomads: Η Βασιλική Μιλλούση κέρδισε την ατομική ασυλία!

Nomads

Στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού οι Μιχάλης Ζαμπίδης, Γιώργος Κατσινόπουλος, Λευτέρης Παρασκευάς και Δήμητρα Φραντζή.

Μεγάλη νικήτρια στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας του Nomads γι’ αυτή την εβδομάδα αναδείχθηκε η Βασιλική Μιλλούση, καθώς κέρδισε την Δήμητρα Φραντζή στον τελικό.

[dfp_ads id=236982]

Αυτό σημαίνει πως οι Γιώργος Κατσινόπουλος, Μιχάλης Ζαμπίδης, Λευτέρης Παρασκευάς και Δήμητρα Φραντζή θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Ο παίκτης που θα λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους θα μονομαχήσει με τον Μάνο Πίντζη στο παιχνίδι της Πέμπτης για την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πρώτος μονομάχος και υποψήφιος ο Μάνος Πίντζης!

Το σημερινό αγώνισμα του Nomads…

Στο σημερινό παιχνίδι έπαιξαν όλοι οι παίκτες ταυτόχρονα και έπρεπε να ισορροπήσουν επάνω στις 5 τραμπάλες. Όποιος έπεφτε πρώτος έχανε και γινόταν υποψήφιος μονομάχος.

Το παιχνίδι παίχτηκε σε διάφορους γύρους και κάθε φορά θα δίνονταν στους παίκτες διάφορα αντικείμενα να κρατάνε ή να τα στηρίζουν στα χέρια τους. Εκείνος που θα κατάφερνε να μείνει τελευταίος ήταν αυτός που θα έπαιρνε την ατομική ασυλία.

ΓΥΡΟΣ 1

Στον πρώτο γύρο οι παίκτες δεν κρατούσαν τίποτα. Ήταν μόνοι τους επάνω στην τραμπάλα για όσο περισσότερη ώρα μπορούσαν.

ΓΥΡΟΣ 2

Στο δεύτερο γύρο κρατούσαν στο χέρι ένα στήριγμα που πάνω του είχε δυο πολύγωνα. Σε περίπτωση που έστω και ένα κομμάτι τους έπεφτε κάτω, θα έχαναν.

ΓΥΡΟΣ 3

Σε αυτό το γύρο έπρεπε να ισορροπήσουν επάνω στις τραμπάλες κρατώντας στα χέρια τους καρύδες. Σε περίπτωση που έστω και μία καρύδα έπεφτε κάτω θα έχαναν.

ΓΥΡΟΣ 4

Σε αυτό το γύρο φορούσαν ένα ξύλινο γάντι. Επάνω στο ξύλινο γάντι έπρεπε να στηρίζεται ένα μπαλάκι. Όσο περνούσε ο χρόνος έβαζαν και ένα μπαλάκι ακόμα. Σε περίπτωση που κάποιο από τα μπαλάκια τους έπεφτε, έχαναν.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!