Nomads: Οι Ωκεανοί στη βίλα! Τα… παράτησαν στο τέλος οι διάσημοι!

Nomads

Πανηγύρια στη μία πλευρά, στεναχώρια στην άλλη! Οι Νομάδες της Φωτιάς επιστρέφουν στην παραλία!

Μεγάλοι νικητές στο σημερινό αγώνισμα του Nomads αναδείχθηκαν οι παίκτες του Ωκεανού, οι οποίοι θα βρεθούν στη βίλα για πρώτη φορά. Οι αθλητές πήραν το έπαθλο της επικράτειας με 3-1 στις νίκες και όπως ήταν φυσικό ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

[dfp_ads id=236982]

To αγώνισμα επικράτειας του Nomads…

Το σημερινό πολύ κρίσιμο αγώνισμα της Επικράτειας κρίθηκε στις 3 νίκες. Ο αρχηγός έπρεπε να επιλέξει τρεις παίκτες που θα αγωνιστούν ανά γύρο. Σε μία παραλλαγή σκυταλοδρομίας παρακολουθήσαμε έναν παίκτη από κάθε ομάδα να περνάει μέσα από το εμπόδιο με τα ξύλα.

Το δεύτερο εμπόδιο έπρεπε να το περάσει πατώντας ανάμεσα στα τετράγωνα. Αμέσως μετά, έπρεπε να περάσει μέσα από τους κρίκους και στο επόμενο εμπόδιο να πηδήξει πάνω από τους κορμούς.

Ανελέητο “θάψιμο” σε Μαυρίδη από Πίντζη – Αλεξάνδρου!

Όταν έφτανε στους πύργους, έβρισκε τα ντόμινο που απεικονίζουν γράμματα, τα οποία έπρεπε να στήσει το ένα πάνω στο άλλο για να σχηματίσει τη λέξη NOMADS.

Κάθε παίκτης τοποθετούσε ένα γράμμα τη φορά και μετά έπρεπε να επιστρέψει στην αφετηρία, περνώντας ξανά τα εμπόδια και να χτυπήσει το χέρι του συμπαίκτη του, ώστε να συνεχίσει εκείνος στο στίβο.

Νικήτρια ομάδα ήταν εκείνη που συμπλήρωσε σωστά τη λέξη ΝΟΜΑDS στον πίνακα και ο τελευταίος παίκτης θα έχει επιστρέψει στην αφετηρία.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!