Nomads: Ο Γιώργος Κατσινόπουλος κέρδισε την ατομική ασυλία!

Nomads

Στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού Μιλλούση, Φραντζή, Παρασκευάς και Πίντζης!

Η ομάδα του Ωκεανού έχασε στο χθεσινό αγώνισμα του Nomads και οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο μονομάχο της Πέμπτης. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ήταν αυτός που θα αγωνιστεί για την παραμονή του, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες έδωσαν σήμερα μάχη για την ατομική ασυλία.

[dfp_ads id=236982]

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Κατσινόπουλος στον τελικό με τον Μάνο Πίντζη.

Αυτό σημαίνει ότι οι Βασιλική Μιλλούση, Δήμητρα Φραντζή, Λευτέρης Παρασκευάς και Μάνος Πίντζης θα τεθούν στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού και όποιος λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους, θα βρεθεί απέναντι από τον Μιχάλη Ζαμπίδη στη μονομαχία της Πέμπτης. Όποιος από τους δύο νικήσει, θα παραμείνει στο Nomads, ενώ ο χαμένος θα αποχωρήσει από το Palawan.

Στο νοσοκομείο η Μαντώ Γαστεράτου!

Το σημερινό αγώνισμα του Nomads…

Ο σημερινός αγώνας αποτελείτο από 6 παιχνίδια και διαγωνίστηκαν οι 5 παίκτες της ομάδας των Ωκεανών.  Στις 3 πρώτες δοκιμασίες ο παίκτης με τη χειρότερη επίδοση αποκλείστηκε. Αυτό σημαίνει ότι έφυγαν συνολικά 3 παίκτες.

Στην τέταρτη δοκιμασία έπαιξαν οι δυο εναπομείναντες παίκτες και εκείνος που κέρδιζε έπαιρνε την πρώτη νίκη. Στην πέμπτη δοκιμασία έπαιξαν ξανά μεταξύ τους για να διεκδικήσουν άλλη μια νίκη.

Εκείνος που θα σημείωνε δυο νίκες θα ήταν ο νικητής και θα έπαιρνε την ασυλία. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα έπαιζαν ξανά και οι δυο σε μια 6η δοκιμασία που θα είναι και ο τελικός.

Παιχνίδι 1

Στη δοκιμασία αυτή έπρεπε να πετάξουν οι παίκτες το μπαλάκι και να ρίξουν κάτω τους τρεις ξύλινους στόχους. Ο παίκτης που θα έμενε τελευταίος θα αποκλειόταν.

Παιχνίδι 2

Στη παιχνίδι αυτό έπρεπε να ρίξουν βολές με τη σφεντόνα. Έπρεπε να στοχεύσουν σωστά και να πετάξουν την πέτρα, ώστε να ρίξουν κάτω τα τοτέμ. Ο παίκτης που θα έμενε τελευταίος θα αποκλειόταν.

Παιχνίδι 3

Στη δοκιμασία αυτή έπρεπε να πετάξουν το σακί με την άμμο που κρέμεται από το ελαστικό σκοινί για να ρίξουν κάτω τα ειδικά τρίγωνα. Εκείνος που θα έμενε τελευταίος θα αποκλειόταν.

Παιχνίδι 4

Σε αυτό το παιχνίδι έπρεπε να στηρίξουν τη μπάλα στα δυο σκοινιά και να καταφέρουν να την κυλήσουν στις τρύπες που υπάρχουν στο έδαφος. Εκείνος που θα κατάφερνε να βάλει τη μπάλα και στις 3 τρύπες κέρδιζε τον πόντο.

Παιχνίδι 5

Στη δοκιμασία αυτή έπρεπε να πετάξουν το ξύλινο μπούμερανγκ μέχρι να σπάσουν τα κιούπια που κρέμονται. Εκείνος που θα κατάφερνε να τα σπάσει όλα πρώτος θα ήταν ο νικητής και θα έπαιρνε την ασυλία.

Παιχνίδι 6

Σε αυτή τη δοκιμασία έπρεπε να ρίξουν τους 4 κρίκους και να τους περάσουν στα 4 σίδερα που βρίσκονται στο στόχο κάτω στο έδαφος. Εκείνος που θα τα κατάφερνε πρώτος θα έπαιρνε την πρώτη νίκη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!