Nomads: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου… Αγάς στη βίλα! Ποιον διάλεξε για παρέα;

Nomads

Μεγάλες ανατροπές στο χθεσινό επεισόδιο του reality επιβίωσης του ΑΝΤ1!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads παρακολουθήσαμε την ένωση των δύο ομάδων.  Ο Γρηγόρης έκαψε τα λάβαρα, σηματοδοτώντας έτσι την διάλυση των ομάδων και την μετατροπή του Nomads σε ατομική υπόθεση. Στη συνέχεια, παρακολουθήσαμε το αγώνισμα της πρώτης ατομικής επικράτειας. Το έπαθλο για τον νικητή του αγωνίσματος ήταν η διαμονή του για αυτή την εβδομάδα στη βίλα μαζί με έναν ακόμα συμπαίκτη της επιλογής του. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα μείνουν στην παραλία.

Το αγώνισμα

Οι παίκτες έπρεπε να περάσουν την πρώτη σειρά των εμποδίων, ισορροπώντας επάνω στις ξύλινες βάσεις και τις δοκούς ισορροπίας, κρατώντας παράλληλα ένα αντικείμενο που δεν έπρεπε να τους πέσει.

Σε ένα από τα εμπόδια έπρεπε να φτιάξουν μία γέφυρα για να περάσουν. Στο επόμενο στάδιο έπρεπε να σκαρφαλώσουν, να περάσουν την κρεμαστή σκάλα και να ψαρέψουν τα κλειδιά που κρέμονταν σε δυο σημεία. Στη συνέχεια, θα έμπαιναν μέσα στους ξύλινους τροχούς για να τρέξουν και να τους γυρίσουν, ώστε να τραβήξουν ένα μπαούλο.

Μόνο ένα από τα κλειδιά ανοίγει το μπαούλο. Όποιος το άνοιγε έπαιρνε από μέσα τις καρύδες τις οποίες έπρεπε να πετάξει στα πολύγωνα κομμάτια που βρίσκονταν πάνω στο τραπέζι. Εκείνος που έριχνε πρώτος τα κομμάτια από τη θέση τους ήταν και ο νικητής.

Νικητής ο Αλεξάνδρου

Οι δυο παίκτες με την καλύτερη χρονική επίδοση ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Δήμητρα Φραντζή. Έπαιξαν μαζί στον τελικό και νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης. Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε ποιον παίκτη θα πάρει μαζί του, εκείνος επέλεξε τον Κωνσταντίνο Οροκλό.