Nomads: Και ο Λευτέρης Παρασκευάς «αδειάζει» τον Γιώργο Μαυρίδη!

"Αυτό που είπε ο Οροκλός για τον Μαυρίδη δεν είναι κάτι τυχαίο, το Όσκαρ. Τη θέλει την κάμερα. Όταν παίζαμε αγώνισμα αντοχής, ο Γιώργος..."

Ο Λευτέρης Παρασκευάς αποχώρησε από το Nomads και βρέθηκε στο Πρωινό της Δευτέρας. Ο παίκτης του reality επιβίωσης του ΑΝΤ1, μίλησε ξεκάθαρα για τον Γιώργο Μαυρίδη, τον Γιώργο Κατσινόπουλο και τον Νίκο Αναδιώτη.

[dfp_ads id=236982]

«Υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι κυνηγούσαν τη διαδικασία της κάμερας. Ας πούμε, ο Οροκλός που είπε για τον Μαυρίδη δεν είναι κάτι τυχαίο, το Όσκαρ. Τη θέλει την κάμερα. Όταν παίζαμε αγώνισμα αντοχής, ο Γιώργος ήταν μετά 10 λεπτά ξαπλωμένος κάτω μετά το αγώνισμα και προσπαθούσε να πάρει ανάσα. Ούτε αθλητικά συμβαίνει αυτό. Είναι αυτό που λίγο υπερπαίζεις, φτάνουν 3 λεπτά. Οι περισσότεροι εκμεταλλευόντουσαν δεόντως την παρουσία της κάμερας.

Στην μπλε ομάδα δεν ήμουν ποτέ σαν ουσιαστικός παίκτης. Ειδικά για τον Γιώργο Κατσινόπουλο επειδή είναι περισσότερα κιλά νιώθαμε ότι πρέπει να του δώσουμε περισσότερο φαγητό. Στην μπλε ομάδα υπήρχαν άτυπα αρχηγοί, ο Μιχάλης Ζαμπίδης και ο Γιώργος Κατσινόουλος.

Ο Νίκος Αναδιώτης από όταν άρχισε να κάνει παρέα με τον Γιώργο Μαυρίδη άλλαξε αρκετά. Την τελευταία εβδομάδα δεν μου μιλούσε καθόλου».