Nomads: Η εξομολόγηση του Γιώργου Μαυρίδη για την αλλαγή της συμπεριφοράς του!

Γιώργος Μαυρίδης

«Δεν νομίζω ότι επιτέθηκα ποτέ σε κάποιον, απεναντίας προσπαθούσα πάντα να είμαι ήρεμος και να…».

Στο πλαίσιο του Ask Nomads, ο Γιώργος Μαυρίδης απάντησε σε ερώτηση τηλεθεάτριας για την αλλαγή της συμπεριφοράς του τώρα προς το τέλος του παιχνιδιού.

[dfp_ads id=236982]

«Είναι κάποιες φορές που σε ωθούν να αλλάξεις συμπεριφορά, δεν νομίζω ότι ποτέ πείραξα κάποιον στο παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι επιτέθηκα ποτέ σε κάποιον, απεναντίας προσπαθούσα πάντα να είμαι ήρεμος και να βρίσκω με βάση τη λογική τις απαντήσεις που χρειάζονται και πάντα την αλήθεια. Δυστυχώς, όταν ενοχλούνται οι φίλοι μου, είναι ένας κάλος που πατιέται πολύ. Ευτυχώς για μένα είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω δικαιολογίες, θα μπορούσα να βρω χίλιες.

Η αναφορά του Αρναούτογλου για Τανιμανίδη – Μαυρίδη και World Party!

Το κατάλαβα ότι δεν ήταν καλό, πρώτα απ’ όλα για μένα, να αλλάξω, είπα ότι δεν έπρεπε να συμπεριφέρομαι έτσι, ήταν και μένα η άμυνά μου, μετά από εννιά, δέκα εβδομάδες. Και γι’ αυτό είπα ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος γιατί δεν είναι καλό να ανταποδίδουμε αυτό που μας κάνουνε. Πρέπει να έχουμε την ψυχραιμία, την λογική. Ακόμα και σε κάτι κακό πρέπει να λειτουργούμε με καλοσύνη και λογική», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Μαυρίδης στο Nomads…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!