Nomads: Έξαλλος ο Παναγιώτης Βασιλάκος με την παραγωγή! «Το θεωρώ πολύ άδικο…»

Παναγιώτης Βασιλάκος

Δείτε τι συνέβη στο συμβούλιο της ψηφοφορίας!

Έξαλλος έγινε ο Παναγιώτης Βασιλάκος όταν η ομάδα της Ζούγκλας οδηγήθηκε στο συμβούλιο του Nomads για να ψηφίσει τους δύο προτεινόμενους προς αποχώρηση.

[dfp_ads id=236982]

Όπως τόνισε ο ίδιος, ήταν άδικο που έπρεπε να ψηφίσουν δύο παίκτες, καθώς έκαναν fair play στο τραυματισμό του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Χτύπησε άσχημα ο Αλεξάνδρου! “Κατέρρευσε” η Αποστολία Ζώη!

«Θεωρώ πολύ άδικο σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού να μας βγάλετε δύο προτεινόμενους, διότι βάσει στρατηγικής εγώ ήμουν πίσω στον κύβο και πήρα την πρωτοβουλία πρώτος να σταματήσω για το fair play. Δεν ήξερα τους κανονισμούς πριν έρθω, και επίσης θα έπρεπε να μας δώσετε κι ένα προβάδισμα στο να ξεκινήσουμε. Δεν τους ήξερα τους κανονισμούς. Χάσαμε, τουλάχιστον να δώσουμε έναν, όχι δύο. Άρα, δεν υπάρχει fair play παιδιά. Εγώ φταίω που σταματήσαμε, δεν υπάρχει ξανά fair play, εγώ δεν σταματάω ποτέ», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση Φώτης Φιλιππόπουλος και Εύη Ιωαννίδου!

«Εγώ τους είπα τους κανονισμούς πριν ξεκινήσετε. Δεν σας είπα ότι η ομάδα που θα χάσει θα βγάλει δύο προτεινόμενους; Αυτός είναι ο κανονισμός και σας το είπα πιο πριν. Δεν είναι κάτι που δεν το ξέρατε», του απάντησε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε τι συνέβη στο συμβούλιο του Nomads…