Nomads: Η Αποστολία Ζώη κατηγόρησε τον Γιώργο Μαυρίδη για ανηθικότητα!

Nomads

Όλα όσα είπαν οι δυο τους στο συμβούλιο!

Για ανηθικότητα κατηγόρησε τον Γιώργο Μαυρίδη η Αποστολία Ζώη στο συμβούλιο του Nomads. Οι δυο τους είχαν τσακωθεί στο αγώνισμα της ασυλίας, όταν όλοι οι παίκτες παράκουσαν τις οδηγίες που τους είχε δώσει ο γνωστός tattoo artist, ο οποίος ήταν αρχηγός.

[dfp_ads id=236982]

«Καταρχήν να πούμε ότι υπάρχει και αυτό, φαντάσου ότι μαλώναμε από τα πρώτα παιχνίδια χωρίς λόγο, οπότε κάποιες αψιμαχίες σίγουρα υπάρχουν και είναι λογικό είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά. Είχα βγάλει ένα πλάνο στο μυαλό μου σαν αρχηγός», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Όταν ξεκινάμε να συζητάμε στον πάγκο ποιος άνθρωπος θα μπει μέσα, μπορούμε να πούμε τα πάντα. Είμαστε μια ομάδα που μιλάμε ανοιχτά. Από τη στιγμή που έχουμε κανονίσει κάτι στον πάγκο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το κατάλαβε ο Γιώργος, ούτε μιλούσαμε όλοι οι υπόλοιποι και δεν ήταν ο Γιώργος εκεί και ο Νίκος.

Η αμφισβήτηση δεν ήταν μόνο από τον Γιώργο, ήταν και από τον Νίκο. Με το που φεύγουμε από τον πάγκο και στηνόμαστε να παίξουμε, το μόνο που κάνουμε σαν ομάδα είναι να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Την ημέρα εκείνη ο Γιώργος άρχισε να έχει μια αντίδραση αμφισβήτησης, αγένειας. Σε κανέναν δεν έχει το δικαίωμα, την ώρα που φτάνει στο τερέν να παίξει, να κάνεις τέτοιο πράγμα, είναι ανήθικο», είπε μεταξύ άλλων η Αποστολία Ζώη.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο του Nomads…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!