Nomads: Αποχώρησε ο Νικόλας Παπαδόπουλος! Η γιατρός του απαγόρευσε να συνεχίσει στο παιχνίδι

Nomads

Όλα όσα είπε πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης!

Εκτός Nomads βρίσκεται από σήμερα ο Νικόλας Παπαδόπουλος. Ο παίκτης των Ωκεανών αναγκάστηκε να αποχωρήσει, καθώς η γιατρός της παραγωγής άναψε κόκκινο φως για την περαιτέρω συμμετοχή του στο παιχνίδι.

[dfp_ads id=236982]

«Δυστυχώς η συμμετοχή του στα δύο τελευταία απαιτητικά αγωνίσματα είχε ως συνέπεια την περαιτέρω επιδείνωση αυτής της κάκωσης. Ως εκ τούτου κρίνεται απαραίτητο να αποχωρήσει δυστυχώς πρόωρα από το Nomads», ανέφερε η γνωμάτευση της γιατρού, την οποία διάβασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Δυστυχώς τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα σκεφτόμαστε. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί η προσπάθεια του να αποκατασταθώ δεν ευοδώθηκε. Στο τελευταίο παιχνίδι, από τα πρώτα μέτρα, έπαθα υποτροπή, βγήκε άλλος ένας τραυματισμός και έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά της ομάδας μου που με υποστήριξαν στο έπακρο, στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να τους βοηθήσω στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Συμμερίζομαι την απόφαση της γιατρού και θα δεχτώ να αποχωρήσω από το παιχνίδι», είπε ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Δείτε όσα συνέβησαν στο συμβούλιο του Nomads…