Nomads: Η ανακοίνωση του Αρναούτογλου στους παίκτες για τη συνέχεια του παιχνιδιού!

Nomads

Όλα όσα τους είπε ο γνωστός παρουσιαστής.

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε στους παίκτες τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες στο ριάλιτι επιβίωσης, σχετικά με τις ψηφοφορίες και τις αποχωρήσεις.

[dfp_ads id=236982]

«Να σας πω τι θα συμβεί την Κυριακή. Αγώνισμα ατομικής ασυλίας, ένας νικητής παίρνει το λευκό περικάρπιο για εκείνη την ημέρα και μόνο, για λίγες ώρες δεν θα έχει άγχος. Οι δύο ηττημένοι από το παιχνίδι είναι υποψήφιοι μονομάχοι και ο ένας θα ψηφιστεί με την διαδικασία που ξέρουμε, τρεις λοιπόν. Την ίδια μέρα, από τον αγώνα ερχόμαστε κατευθείαν στην αρένα, μαθαίνουμε τι συνέβη με την ψηφοφορία των τηλεθεατών, ο ένας σώζεται, οι δύο μονομαχούν και αποχωρεί ο ηττημένος.

Την Δευτέρα ξανά αγώνας ατομικής ασυλίας, ένας παίρνει το λευκό περικάρπιο, οι δύο τελευταίοι του αγωνίσματος θα είναι υποψήφιοι, ψηφίζεται εσείς τον τρίτο, ερχόμαστε αμέσως στην αρένα, βλέπουμε τι έγινε με την ψηφοφορία των τηλεθεατών, μονομαχούν οι δύο και ο ηττημένος αποχωρεί. Όταν μετά τον αγώνα σήμερα, δούμε ποιοι έξι θα μείνετε, θα ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές και ο κόσμος θα ψηφίσει και για τις δύο ημέρες, και για την Κυριακή και για την Δευτέρα», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη συνέχεια του Nomads…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!