Nomads: Η αινιγματική δήλωση Αναδιώτη για Αλεξάνδρου! «Είναι πολύ προσωπικό αυτό…»

Nomads

Νέος “γύρος” για Μαυρίδη – Οροκλό!

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads αναμένεται να δούμε το δεύτερο αγώνισμα για την ατομική ασυλία, αλλά και τους δύο υποψήφιους μονομάχους, που θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού μαζί με τη Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Παρασκευά.

[dfp_ads id=236982]

Πριν το αγώνισμα, όμως, όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ, για πρώτη φορά τίθεται θέμα σχετικά με τους Νίκο Αναδιώτη και Δημήτρη Αλεξάνδρου, οι οποίοι είναι καλοί φίλοι εκτός παιχνιδιού. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα ακούγονται στην παραλία, κάτι συμβαίνει στη σχέση τους, το οποίο “δεν έχει προκύψει στο Nomads”.

Ξέσπασε ο Γιώργος Μαυρίδης! «Θέλει σθένος και παντελόνια αυτό! Δεν ψήφισαν αληθινά»

«Αν θεωρήσουμε ότι έχω ομάδα, είναι με τον Νίκο που τον ξέρω εννιά χρόνια, ξέρω την οικογένειά του, ξέρω τα παιδιά του. Άρα αυτό που με λυπεί  απ’ όλα εδώ πέρα μέσα είναι το ότι δεν είμαι με τον Νίκο», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Επειδή αναφέρεται το όνομά μου και είναι κάτι πολύ προσωπικό τώρα αυτό που συμβαίνει, είναι κάτι που δεν έχει προκύψει στο Nomads και δεν θα λυθεί στο Nomads», λέει από την πλευρά του ο Νίκος Αναδιώτης.

“Κατέρρευσε” η Αποστολία Ζώη λίγο πριν το αγώνισμα! Έτρεξε δίπλα της η γιατρός

Όπως βλέπουμε, επίσης, στο τρέιλερ, οι Γιώργος Μαυρίδης και Κωνσταντίνος Οροκλός έχουν μια μικρή συνομιλία, σχετικά με το… Oscar που είχε ειπωθεί σε προηγούμενο επεισόδιο. Η συζήτηση, απ’ ότι φαίνεται, γίνεται σε ειρωνικό ύφος και από τους δύο.

Κ.Ο.: Που ήθελες να δώσω Oscar χθες;

Γ.Μ.: Όταν μοιράζεις τα Oscar να τα μοιράζεις δίκαια και όχι μόνο σε μένα.

Κ.Ο.: Το Oscar το παίρνει ο καλύτερος ηθοποιός.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Nomads…

Δείτε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!