Nomads: Αιχμηρά σχόλια Πίντζη κατά Ζαμπίδη! «Κλασικό έργο, σαιξπηρικό, Ιούλιος Καίσαρ…»

Nomads

Όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός για τον συμπαίκτη του.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ψηφίστηκε στο Nomads και θα είναι ο πρώτος μονομάχος της Πέμπτης. Αυτό ήταν κάτι που δεν του άρεσε και άφησε αιχμές ότι οι συμπαίκτες του είχαν συνεννοηθεί για να τον βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση.

[dfp_ads id=236982]

Κανείς, βέβαια, από τους συμπαίκτες του δεν παραδέχεται κάτι τέτοιο, με τον Μάνο Πίντζη να ρίχνει τα καρφιά του προς τον παγκόσμιο πρωταθλητή του Kick Boxing.

Στο νοσοκομείο η Μαντώ Γαστεράτου!

«Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο, δεν κάνουμε πάρτι. Ο Μιχάλης το έχει πάρει βαρέως. Υπάρχει μια σύγχυση. Και υπάρχει σύγχυση γιατί μερικές φορές έχουμε κάποια πράγματα δεδομένα. Ίσως ο Μιχάλης δεν το περίμενε αυτό. Δεν περίμενε ότι κάποιος ο οποίος έχει …πρόσωπο, είναι ο “αρχηγός της αγέλης”, να μπει μονομάχος, να ψηφιστεί κατά. Και αυτό νομίζω τον έχει τσακίσει», είπε ο Μάνος Πίντζης.

«Κλασικό έργο, σαιξπηρικό, Ιούλιος Καίσαρ, εξουσία, προδοσία εκ των έσω. Ο καθένας πλέον εδώ στο Nomads έχει σκοπό να επιβιώσει, να ελιχθεί, να φτάσει μέχρι το τέλος, έστω να πάρει και το έπαθλο. Είναι μια μορφή εξουσίας αυτό», είπε ο Μάνος Πίντζης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!