Nomads: 10 βήματα για την ασυλία…

Nomads

Η ομάδα που θέλει να κερδίσει την ασυλία θα πρέπει να νικήσει απόψε σε 10 αγωνίσματα!

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads, θα παρακολουθήσουμε όπως και κάθε Τρίτη το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία μεταξύ των 3 ομάδων. Η ομάδα που βγαίνει τρίτη θα πρέπει να δώσει τους 2 υποψήφιους προς αποχώρηση. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας γι’ αυτήν την εβδομάδα, θα ανακοινωθεί στην αρχή του επεισοδίου της Τετάρτης.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ– 10 STEPS TO IMMUNITY:

[dfp_ads id=236982]

Το σημερινό αγώνισμα αποτελείται από 10 διαφορετικές δοκιμασίες, στις οποίες θα αγωνιστούν 5 παίκτες από την κάθε ομάδα, λόγω του ότι η ομάδα της ΖΟΥΓΚΛΑΣ αποτελείται πλέον από 5 παίκτες.

Οι δοκιμασίες είναι ατομικές και θα συμμετέχει 1 παίκτης από κάθε ομάδα. Κάθε νίκη, ισοδυναμεί με έναν πόντο.

Οι δυο πρώτες ομάδες που θα φτάσουν στις 10 νίκες θα κερδίσουν την ασυλία. Η ομάδα που θα χάσει, θα πρέπει να αναδείξει τους 2 υποψήφιους. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθεί στην αρχή του επεισοδίου της Τετάρτης.

Επιπλέον, οι αρχηγοί θα επιλέξουν ποιοι παίκτες θα συμμετέχουν σε κάθε παιχνίδι. Οι παίκτες που θα παίξουν σε μια δοκιμασία δε θα μπορούν να συμμετέχουν ξανά στην ίδια. Θα πραγματοποιηθεί και κλήρωση για το ποιος αρχηγός, θα επιλέξει πρώτα τον παίκτη της ομάδας του.

Παιχνίδι 1: ΚΡΙΚΟΙ

Σε αυτή τη δοκιμασία θα πρέπει οι παίκτες να κρεμαστούν με τα χέρια τους από δυο κρίκους. Εκείνος που θα παραμείνει κρεμασμένος για περισσότερη ώρα θα είναι ο νικητής της δοκιμασίας και θα λάβει έναν πόντο για την ομάδα του.

Παιχνίδι 2: ΣΑΝΙΔΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ

Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να βάλουν το πόδι τους επάνω στη σανίδα και να το κρατήσουν ακίνητο για όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα μπορούν χωρίς να πέσει το ξύλο που βρίσκεται στην άλλη πλευρά. Εκείνος που θα μείνει τελευταίος θα είναι ο νικητής της δοκιμασίας και θα πάρει ένα βαθμό για την ομάδα του.

Παιχνίδι 3: ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε αυτή τη δοκιμασία θα πρέπει να πετάξουν τη μπάλα σε μία πολύ ψηλή μπασκέτα. Εκείνος που θα καταφέρει να βάλει πρώτος καλάθι θα είναι ο νικητής της δοκιμασίας και θα πάρει τον έναν πόντο.

Παιχνίδι 4: ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΡΑΚΕΤΑ

Στο παιχνίδι αυτό οι παίκτες θα πρέπει να ισορροπήσουν 3 μπαλάκια επάνω στην ξύλινη ρακέτα. Θα πρέπει να σπρώξουν τα μπαλάκια μέχρι να μπουν στις ειδικές θήκες της ρακέτας. Εκείνος που θα καταφέρει να βάλει και τα τρία μπαλάκια θα είναι ο νικητής της δοκιμασίας και θα κερδίσει τον πόντο.

Παιχνίδι 5: ΚΟΝΤΑΡΟΜΑΧΙΑ

Σε αυτή τη δοκιμασία οι παίκτες θα κρατάτε ένα κοντάρι πάνω στο οποίο θα πρέπει να στηρίξουν ένα μπαλάκι. Σκοπός της δοκιμασίας είναι να κρατήσουν το μπαλάκι κολλημένο στο ξύλο στηρίζοντας το κοντάρι μόνο με την πίσω πλευρά της παλάμης τους. Εκείνος που θα καταφέρει να κρατήσει το μπαλάκι για περισσότερη ώρα θα κερδίσει τον πόντο.

Παιχνίδι 6: ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΔΟΚΟΣ

Σε αυτή τη δοκιμασία θα πρέπει να ανέβουν επάνω στην περιστρεφόμενη δοκό και να μείνουν επάνω σε αυτήν για όση περισσότερη ώρα μπορούν, χωρίς να πέσουν. Εκείνος που θα πέσει τελευταίος θα είναι εκείνος που θα κερδίσει τον ένα πόντο για την ομάδα του.

Παιχνίδι 7: ΔΙΖΥΓΟ

Θα πρέπει να βάλουν τα χέρια τους στις σιδερένιες μπάρες και να στηριχτούν για όση περισσότερη ώρα μπορούν χωρίς να ακουμπήσουν τα πόδια τους στο έδαφος. Εκείνος που θα καταφέρει να στηριχτεί για περισσότερη ώρα, θα είναι εκείνος που θα πάρει τον πόντο.

Nomads

Παιχνίδι 8: ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε αυτή τη δοκιμασία σκοπός είναι να σπρώξουν την μπάλα στον ειδικό διάδρομο και να καταφέρουν να τη βάλουν μέσα στο καλάθι. Εκείνος που θα σκοράρει πρώτος, θα πάρει το βαθμό από αυτή τη δοκιμασία.

Παιχνίδι 9: ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ

Σε αυτή τη δοκιμασία θα πρέπει να ανέβουν πάνω στον ξύλινο στύλο και να ισορροπήσουν με το ένα πόδι για όση περισσότερη ώρα μπορούν.  Εκείνος που θα πέσει τελευταίος θα κερδίσει τον έναν πόντο.

Παιχνίδι 10: ΚΡΙΚΟΣ ΣΕ ΣΤΥΛΟ

Οι παίκτες θα πρέπει να πετάξουν τον κρίκο μέχρι να καταφέρουν να τον περάσουν στον κορμό που βρίσκεται απέναντί τους. Εκείνος που θα περάσει πρώτος τον κρίκο θα είναι ο νικητής και θα κερδίσει ένα βαθμό.