Νίκος Οικονομόπουλος: «Στην εκκλησία πάω, δεν πάω στα κλαμπ να κουνάω τον κ… μου »

«Το ψέμα με βγάζει έξω από τα όρια μου»

Συνέντευξη στο Πρωινό έδωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με την εκκλησία, το ψέμα, τις φήμες που τον θέλουν ερωτευμένο και το Dream Show 2 το οποίο τον ανέδειξε.

«Πήγα στο Άγιο Όρος δύο φορές και θα ξαναπάω. Θα το προτείνω σε πολλούς ανθρώπους. Έχουν χάσει την πίστη τους πολλοί άνθρωποι, λόγω της κρίσης, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στις οικογένειες τους, στις δουλειές τους, κι έτσι λένε «Δεν υπάρχει Θεός». Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι, πρέπει να έχουμε μέσα μας πίστη και όταν έχεις αισιοδοξία τα πράγματα πάνε καλύτερα. Πλέον είναι ταμπού να πεις πάω εκκλησία. Στην εκκλησία πάω, δεν πάω στα κλαμπ να κουνάω τον κ… μου.

Έξω από τα όρια μου με βγάζει το ψέμα. Όταν είναι κάτι το οποίο σου κάνει κακό και δεν ισχύει, είναι προτιμότερο να το αντιμετωπίσεις. Δηλαδή να βγεις και να πεις δεν ισχύει. Αν γράφτηκε κάτι κακό στο παρελθόν, γράφτηκε από ανθρώπους που δεν τους γνώρισα ποτέ. Ήταν χωρίς την υπογραφή τους.

Από που κι ως που είμαι ερωτευμένος. Αν είναι να γίνει κάτι στη ζωή μου θα το μάθετε. Αυτό το διάστημα είμαι μόνος μου. Έχω κάνει σχέση με θαυμάστρια και θα μπορούσα να κάνω στο μέλλον αν κάτι ήταν ενδιαφέρον.

Δεν ξεχνάω ποτέ την αφετηρία μου, ήταν μέσα από αυτό το παιχνίδι που μου έδωσε τη δυνατότητα να με μάθει ο κόσμος και να κάνω δικά μου τραγούδια»

 https://www.youtube.com/embed/liVC0EJd63I