Νίκος Μουτσινάς: «Τους φάνηκαν πολλά αυτά που ζήτησα, δεν είχαν άδικο»

«Δεν θα σηκωθώ Σαββατοκύριακο να δω καμία εκπομπή. Η Κωνσταντίνα προσπαθεί τα τελευταία τρία χρόνια»!

Ο Νίκος Μουτσινάς κάθισε στην πολυθρόνα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και μίλησε για όλα…

Γιατί έφυγε από τον ALPHA;

«Δεν τα βρήκαμε οικονομικά. Ζήτησα πολλά περισσότερα. Εγώ για το Δέστε Τους είχα πει από πέρυσι ότι δεν θέλω να το συνεχίσω. Κατάλαβα ότι το κανάλι το ήθελε πολύ και είπα ότι θέλω να μου δώσετε κι εμένα ένα λόγο να το κάνω. Ο λόγος για μένα ήταν τα οικονομικά. Τους είπα θα με βοηθήσετε να πάρω ένα σπίτι; Τους φάνηκαν πολλά, δεν είχαν άδικο».

Μοιάζει η εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη με το Δέστε Τους;

«Μου αρέσει εμένα η Μαρία. Δεν με ενδιαφέρει αν αυτό που κάνει μπορεί να θυμίζει ένα κόνσεπτ το οποίο το έχουν 70 εκπομπές -και η δικιά σας η μισή εκπομπή Δέστε Τους είναι. Το Δέστε Τους δεν είναι ένα φορμάτ που ήρθε και φορέθηκε, το φτιάχναμε. Από εκεί και πέρα τι άλλο να παίξεις σε μια εκπομπή; Γιατί πρέπει να θυμίζει Δέστε Τους; Θυμίζει μια οποιαδήποτε άλλη εκπομπή». 

Η νέα απογευματινή εκπομπή του ALPHA

«Θεωρώ ότι είναι πολύ σωστή η επιλογή του ALPHA να βάλει κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που είχε πριν».

Η διακοπή του Νικ ο'κλοκ

«Σταμάτησε για το ζήτησα εγώ. Τους είπα μπορούμε να αλλάξουμε ώρα; Μου είπαν δεν έχουμε δυστυχώς χώρο για πιο αργά. Λέω ωραία, παρακαλώ πολύ να σταματήσει».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Δεν θα σηκωθώ Σαββατοκύριακο στις 10 το πρωί να δω καμία εκπομπή, ειδικά φέτος που δεν χρειάζεται να πω και τη γνώμη μου τη Δευτέρα στις 4 το απόγευμα. Έχω δει πολύ λίγο. Μου φαίνεται ένα τεράστιο πλατό, νομίζω ότι είναι κουραστικό αυτό για τους ανθρώπους που είναι μέσα. Η Κωνσταντίνα προσπαθεί. Προσπαθεί τα τελευταία τρία χρόνια. Προσπαθεί. Με τους τρόπους της. Προσπαθεί. Δεν είναι στο γούστο μου. Δεν ξέρω αν πρέπει να σχολιάσω γιατί είναι η αρχή της. Στα πόσα χρόνια σχολιάζουμε κάποιον άνθρωπο στην τηλεόραση; Δεν είναι να πω ότι τρελαίνομαι, ούτε ότι δεν μπορώ να τη δω, προς Θεού την κοπέλα. Μπορεί και αυτές οι εκπομπές να μην είναι στο γούστο μου».

//www.youtube.com/embed/YkGtKtDMtwI