Νίκος Μουτσινάς: «Παρακολουθώ τα νούμερα και βλέπω μια τάση του κόσμου να του αρέσει το «ωμό»

Νίκος Μουτσινάς

«Ο κόσμος ξεχωρίζει το σημαντικό από την παπ...α»

Συνέντευξη στο «Όλα Ξεκόλλα» του Θέμου Αναστασιάδη έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος απάντησε σχετικά με το αν διαβάζει σχόλια του κόσμου, όπου μπορεί να χαίρονται με κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει…

[dfp_ads id=236982]

«Έχει να κάνει νομίζω με τη συγκυρία, με την εποχή που συμβαίνει κάτι και με το μέγεθος. Το να σταματήσει μια εκπομπή και να πει καλά έγινε, είναι τα νεύρα του ή μπορεί να μη του άρεσε. Όταν σου συμβεί όμως κάτι σοβαρό, πχ. αυτό με τη μητέρα μου, ο κόσμος ξεχωρίζει το σημαντικό από την παπ…α. Είναι λίγο με τα μελτέμια τους. Μπορεί να ακουμπήσει στο ότι μπορεί να έχει χάσει κι αυτός το δικό του άνθρωπο και σε βλέπει λίγο πιο συναισθηματικά ή μπορεί να έχει χάσει τη δουλειά του και μπορεί να πει «γιατί αυτός δουλεύει, άντε παράτα μας». Είναι λίγο πως θα τον βρεις. Γενικά έχω πάρει πολύ αγάπη από τον κόσμο. Δεν μπορώ να βγω να πω κάτι άλλο γιατί θα ήμουν μαλ… Θα αρέσω σε κάποιος και σε κάποιους όχι.

Για το άν έχει αλλάξει η νοοτροπία του τηλεθεατή:

«Παρακολουθώ τα νούμερα και βλέπω μια τάση. Βλέπω μια τάση του κόσμου να του αρέσει το «ωμό». Μπορεί κι εγώ να είμαι στη θέση του, γιατί μου αρέσει λίγο που γίνεται ένα μπιζ».

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε ακόμα στον Alpha και στον Δήμο Βερύκιο… Δείτε όσα είπε στο βίντεο: