Νίκος Μουτσινάς: «Οι σχέσεις μου με τα παιδιά από το Δέστε Τους είναι…»

«Επέστρεψα στον ΑΝΤ1 με άλλη συνθήκη»...

Η πρώτη συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά μετά την μεταγραφή του στον ΑΝΤ1 έπαιξε στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου να συμμετέχω φέτος σε σίριαλ. Είμαι κουρασμένος πολύ, αλλά πολύ ωραία», δήλωσε ο παρουσιαστής. 

«Για κάποιο λόγο ναι, πάλι ΑΝΤ1. Με άλλη συνθήκη», τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς και για το ενδεχόμενο να πάρει θέση κριτή στο Your Face Sounds Familiar, σήμείωσε: «Συζητάμε, η διάθεση είναι πολύ θετική, ωραία θα είναι».

Ποια είναι η σχέση του με τους τρεις συμπαρουσιαστές του από το «Δέστε Τους»; «Οι σχέσεις μου είναι πολύ καλές και με τους τρεις και με τη Μαρία και με την Κατερίνα και με τον Γιώργο. Πολύ μεγάλο κομμάτι από τη ζωή μου, πέντε χρόνια κάθε μέρα. Δεν έχω λόγο να μην έχω καλές σχέσεις και ούτε έγινε κάτι. Όλα ΟΚ. Χαίρομαι πολύ. Συνεχίζουν όλοι, θα κάνουν τα δικά τους πράγματα φέτος, πολύ ωραία». 

Πιστεύει ότι η νέα απογευματινή εκπομπή του ALPHA θα αντικαταστήσει το «Δέστε Τους»; [Θα είναι μια καινούργια εκπομπή, τρεις καινούργιοι άνθρωποι μαζί με την Κατερίνα. Δεν υπάρχει αντικατάσταση, δεν θα λέγεται Δέστε Τους, θα είναι κάτι άλλο».

//www.youtube.com/embed/l8doJsU3Y4o

Διαβάστε ακόμα:

Η εξομολόγηση της Μαρίας Ηλιάκη: «Δεν πέρασα εύκολο καλοκαίρι»