Νίκος Μουτσινάς: Η μεταγραφή στον Alpha, η νέα εκπομπή, τα χρήματα και η απάντηση για τον Βερύκιο

Νίκος Μουτσινάς

«Μιλούσα με τον Alpha γιατί το συμβόλαιο μου με τον ΑΝΤ1 ...»

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον Alpha και ενώνεται ξανά με την Μαρία Ηλιάκη και μίλησε στην Μάρτζυ Λαζάρου και στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος για όλα! Η μεταγραφή στον Alpha, η νέα εκπομπή, ο Δήμος Βερύκιος, τα χρήματα, το πρωινό… Ο Νίκος Μουτσινάς απάντα:

Για το γεγονός ότι έκανε συζητήσεις με τον Alpha ενώ βρισκόταν στο δυναμικό του καναλιού του Αμαρουσίου

Μιλούσα με τον Alpha γιατί το συμβόλαιο μου με τον ΑΝΤ1 έληγε τον Αύγουστο. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν τα έβρισκα με τον ΑΝΤ1 θα έπρεπε να βρω κάτι άλλο. Στον ΑΝΤ1 το γνώριζαν ότι έκανα συζητήσεις με τον Alpha. Δεν θέλω να κοροϊδεύω, άσε που πιστεύω ότι μιλούσαν και μεταξύ τους. Αυτή την αίσθηση είχα. Αν δεν τα έβρισκα με τον ΑΝΤ1, τι θα έκανα, θα έμενα χωρίς δουλειά; Δεν μπορούσαν να μου πουν μην συζητάς. Από τη στιγμή που τους το λέω, σημαίνει ότι δεν τους κοροϊδεύω. Ούτε μετέφερα την πρόταση του ενός καναλιού στο άλλο κανάλι για να απειλήσω ή να διεκδικήσω κάτι παραπάνω. Έγινε έτσι ξαφνικά όλο αυτό γιατί προτεραιότητα μου ήταν ο ΑΝΤ1 και περίμενα από εκείνους την πρόταση που θα μου έκαναν. τελικά, δεν ήθελα να το κάνω και έτσι πήρα την απόφαση και πήγα στον Alpha.

Για την νέα εκπομπή στον Alpha

«Θα είναι μια σχολιαστική εκπομπή στην ώρα που ήμασταν 16:00 – 18:00, με την Μαρία Ηλιάκη και άλλους ανθρώπους μαζί που δεν έχουμε κλείσει. Εγώ και η Μαρία είμαστε οι σίγουροι. Είμαστε σε συζητήσεις με το κανάλι για τα υπόλοιπα πρόσωπα. Για αυτό και δεν σου λέω κάποιο όνομα, δεν είναι κάτι κρυφό.

Για τον Δήμο Βερύκιο

Ο Δήμος Βερύκιος ρυθμιστής της επιστροφής Μουτσινά – Ηλιάκη στον Alpha: «Πιστοί στη φανέλα, όχι παραδόπιστοι στο χρήμα»

Δήμος Βερύκιος για Νίκο Μουτσινά: «Όποιος φεύγει από το Άγιο Όρος, όταν έρχεται πίσω προσκυνάει»

Δεν ξέρω τι να σου πω. Από την αρχή ήξερα ότι αυτά που έλεγε δεν είχαν καμία υπόσταση. Δεν έχει να κάνει αν ευχαριστήθηκα ή δυσαρεστήθηκα. Συζητούσα με το κανάλι και ήξερα την αλήθεια. Από το αποτέλεσμα λοιπόν φάνηκε ότι δεν έλεγα βλακείες. Τηλεόραση κάνουμε, και εγώ έχω πει πράγματα για ανθρώπους που δεν ίσχυαν. Επίσης μπορεί να τύχει να έχουμε πληροφορίες για κάποιους που να μην είναι αληθείς. Μέχρι εκεί. Δεν τρέχει και κάτι όμως.

Για τα χρήματα στον Alpha

«Έκλεισα με τα ίδια πάνω κάτω χρήματα με αυτά που έπαιρνα και είναι μια χαρά χρήματα. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να είναι τα ίδια χρήματα με τόσες κρατήσεις που γίνονται. Είναι άλλες εποχές, το έχουμε καταλάβει όλοι και έχουμε μαζευτεί. Πιστεύω ότι αυτά μου αντιστοιχούν και δεν κάνω τα πάντα για τα χρήματα.

Γιατί δεν του αρέσει η ιδέα του Πρωινού;

«Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει. Μάλιστα όταν πήγα πέρασα τέλεια. Νομίζω ότι οι εκπομπές αυτού του στυλ τύπου μαγκαζίνο δεν είναι το φόρτε μου. Δεν είμαι ακριβώς εγώ. Είμαι σίγουρος ότι θα περνούσα πολύ ωραία με την Φαίη και δεν είχα καμία αμφιβολία πάνω σε αυτό το κομμάτι. Αλλά να αφήσω το ένα πρωινό με την Μπεκατώρου που το στήσαμε και πολύ ωραία, και να πάω να κάνω ένα άλλο πρωινό, θα είναι σαν να είμαι ασυνεπής σε αυτά που λέω. Με βοήθησε το γεγονός ότι είχα κι άλλη πρόταση για τί είναι δουλειά, θα το έκανα και με χαρά, γιατί θα ήταν και μια καλή ευκαιρία να δουλέψω και με τη Φαίη. Θα ήταν σαν να παίρνεις αμάξι, αλλά όχι τη μάρκα που θέλεις.

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς, στο βίντεο που ακολουθεί: