Νίκος Μουτσινάς: «Λέω ή πέφτεις από το μπαλκόνι ή συνεχίζεις…»

Νίκος Μουτσινάς

«Δεν έβλεπαν την κατάθλιψη μου κάθε μέρα, την έβλεπαν ΣΚ.»

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η κουβέντα κύλησε ξανά για λίγο στην απώλεια της μητέρας του. Ο παρουσιαστής που πάντα επιστρατεύει το χιούμορ δήλωσε πως ο κόσμος φέτος κακώς περίμενε να το κάνει: «Φέτος κακώς το περίμενε, την χρονιά που πέρασε, εννοώ ότι δεν γινόταν. Άμα δεν έχεις να αντλείς και από κάπου μια χαρά… δηλαδή αν πάρεις το μαύρο και να το πετάξεις στον ήλιο θα γίνει γκρι, άσπρο δεν θα γίνει. Άρα ευτυχώς ήταν πολύ περιορισμένη η εμφάνιση μου στην τηλεόραση, ήταν δύο μέρες την εβδομάδα, οπότε δεν έβλεπαν την κατάθλιψη μου κάθε μέρα, την έβλεπαν ΣΚ.»

«Ρε συ με κάνεις και γελάω κάθε φορά την προηγούμενη φορά έγινα ρεζίλι. Λυπήσου με, μην το ξαναπιάσεις αυτό» παρακάλεσε η Ελένη Μενεγάκη προσπαθώντας να ξεχάσει τα ασύλληπτα σκηνικά που της περιέγραψε ο Νίκος Μουτσινάς την τελευταία φορά…

Χαστούκισαν τη μάνα του Νίκου Μουτσινά μέσα στο φέρετρο! – «Αν έρθει η Λάσκαρη με άσπρα εγώ θα ανοίξω το καπάκι»!

«Δεν έχω κάτι καινούριο να πω, όπως τα έχουμε αφήσει είναι. Ακίνητα όλα στου Παπάγου» απάντησε αποστομωτικά ο παρουσιαστής και συνέχισε να ολοκληρώσει την απάντηση του ως προς το κομμάτι της διάθεσης του μετά την απώλεια:

«Λοιπόν θέλω να σου πω ότι ευτυχώς ήταν δύο φορές την εβδομάδα, είχα και την τρελοκαμπέρο δίπλα την Μπεκατώρου και μετά σιγά σιγά μέσα στην χρονιά προσπάθησα και εγώ να βρω λίγο το κέφι μου γιατί λέω ή πέφτεις από το μπαλκόνι ή συνεχίζεις. Να πέσω από το μπαλκόνι όχι λυπάμαι. Η αγάπη έχει όρια. Φαντάζομαι ότι είναι πάρα πολύ ωραία εκεί που είναι γιατί μιλάμε για το απόλυτο γράψιμο, τα λιβάδια φουλ. Οπότε είπα αφού είμαι σε αυτή τη ζήση, πρέπει να ζήσω. Οπότε σιγά σιγά προσπάθησα να βρω το κέφι μου και επειδή όπως ξέρουμε όλοι επειδή από τη δουλειά παίρνω χαρά, με το που έγινε και το YFSF μου άνοιξε η καρδιά. Περνάω τέλεια».