Νίκος Μουτσινάς: Η απάντηση του για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η συνάντηση με Καινούργιου!

Νίκος Μουτσινάς

Τι είπε για την ηθοποιό με την οποία συνεργάστηκαν το καλοκαίρι;

«Δεν νομίζω ότι μπορώ να δουλέψω ξανά με τον Μουτσινά», «Ζορίστηκα πολύ…», «Με τον Νίκο Μουτσινά δεν υπάρχει λόγος να ξανασυναντηθούμε» είναι μερικές από τις φράσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου το τελευταίο διάστημα για τον παρουσιαστή. Από τη στιγμή δηλαδή που επέστρεψαν από την καλοκαιρινή τους περιοδεία, όπου συνεργάστηκαν στο «Κοκο – μπλοκο».

[dfp_ads id=236982]

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε στο Epsilon το πρωί της Παρασκευής για να ευχηθεί στις Κατερίνες του… (Καραβάτου, Καινούργιου) και μετά και την on camera συνάντηση του με την Κατερίνα Καινούργιου, απάντησε στις ερωτήσεις του La Biri Biri για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αλλά και πως νιώθει για όλο αυτό που έχει συμβεί.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι που δεν με αφορά, εννοώ δεν το ξεκίνησα, όχι δεν με αφορά η Πηνελόπη. Δεν με αφορά όλο αυτό το πράγμα. Δεν είναι ευχάριστο να λένε κάτι για εσένα, ενώ είχαν την ευκαιρία να σου το πούνε στα μούτρα. Δεν με ενόχλησε, είπα «γιατί;». Ο καθένας αποφασίζει πως θα χειριστεί πράγματα που του συμβαίνουν. Δεν μπορείς να πας να του πεις «αυτό που κάνεις είναι λάθος» ή «είναι σωστό». Ο καθένας το χειρίζεται με τον τρόπο του. Αυτός είναι ο τρόπος που το χειρίστηκε. Ούτε θυμός, ούτε κατά διάνοια αλήθεια» είπε ο παρουσιαστής που δεν θέλησε να εξηγήσει κάτι παραπάνω, αλλά ούτε και να συνεχίσει αυτή την δημόσια ανταλλαγή δηλώσεων.