Νίκος Μαστοράκης: «Αν δεν μου άρεσε ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν θα τον έβγαζα στην τηλεόραση»

«Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πάσχει από προσωπολαγνεία. Ότι κάνει στην απογευματινή εκπομπή είναι άθλιο».
Ο Νίκος Μαστοράκης συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη μίλησε για όλους και για όλα…

Πέτρος Κωστόπουλος

«Σε είδα με τις κάρτες μπροστά και λέω «Ο Πέτρος Κωστόπουλος». Να έχεις το ένστικτό σου και την φυσική σου περιέργεια. Ο Πέτρος έβγαζε το 70% από τις κάρτες και το 30% από τις απαντήσεις των καλεσμένων. Εγώ πιστεύω στο talk show που δεν έχει τέτοιου είδους προετοιμασία. Έχει προετοιμασία να ξέρεις ελάχιστα πράγματα για τον καλεσμένο σου, γιατί αν τα ξέρεις όλα, θεωρείς όταν του κάνεις την ερώτηση ότι θα σου πει κάτι που ξέρεις, πλήττεις. Αν δεν μου άρεσε ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν θα τον είχα βγάλει στην τηλεόραση, Star 1993 «Ο Πέτρος και ο Λύκος». Τον πήρα από επιτυχημένο εκδότη και τον έκανα επιτυχημένο παρουσιαστή. Δεν μου αρέσει, αλλά η δική μου γνώμη και αισθητική δεν συνεπάγεται ότι ο Κωστόπουλος δεν έχει επιτυχία».

Κωνσταντίνος Μπογδάνος

«Ασυμάζευτος, ασουλούπωτος, θέλει να τα κάνει όλα, τραγουδάει καλά αλλά είναι Μπογδάνος. Αυτό το παιδί που είναι καλό και ευφυές, πάσχει από τέτοιο προσωπολαγνεία! Του στέλνω μηνύματα και του το λέω για να μην εκτίθεται κι εκείνος γουστάρει να εκτίθεται. Η εκπομπή του ήταν μια φρουτοσαλάτα Μπογδάνος που έβαλε εκείνος τη συνταγή, εκείνος το τραγούδι, εκείνος τη συνέντευξη, εκείνος τα σχόλια, εκείνος το comedy. Δεν ακούει. Ότι κάνει στην απογευματινή εκπομπή είναι άθλιο, μόνο και μόνο για να δειχτεί στον τηλεθεατή ότι είναι αυτός που τα ξέρει όλα. Μιλάει με 300 περικοκλάδες, πίνει καφέ, ρουφάει και το νερό, σκουπίζεται μετά, κοιτάει και το κινητό του και ο άλλος ο μαλ… ο πολιτικός που στέκεται από δίπλα μιλάει. Είναι χαραμισμένο καλό υλικό σε έναν καλό χαρακτήρα ανθρώπου, απλώς και μόνο από την εμμονή του να μιλάει μόνο εκείνος».

 

Γιώργος Πολυχρονίου

«Όποια γυναίκα πιάσει στο στόμα του την εκθέτει. Του έγραψα ένα πολύ φιλικό γράμμα για έναν σωσία του που βγαίνει και λέει μαλ… και τις φορτώνεται εκείνος. Του μοιάζει πάρα πολύ εκείνος. Είμασε ακόμα φίλοι. Αν ήθελες συμβουλές θα με είχε πάρει εκείνος τηλέφωνο».

Τα δικαστήρια

«Έχω μία υπόθεση με το Star, μία υπόθεση με τον Alpha και άλλη μια υπόθεση με έναν μεγάλο επιχειρηματία ο οποίος εισέπραξε 31.000 ευρώ για λογαριασμό μου και τα κατακράτησε».