Νίκος Μαστοράκης: Αυτό είναι το νέο μεγάλο project που αναλαμβάνει στο Hollywood

Νίκος Μαστοράκης

Ετοιμάζει ταινία 65 εκατομμυρίων δολαρίων!

«Σεμνά και ταπεινά. Χωρίς τυμπανοκρουσίες (για να εντυπωσιάσουμε τα αφελή ντόπια πλήθη) απλώς η προ ολίγου ανάρτηση του εγκυρότερου entertainment portal «Deadline Hollywood.» To «εξώφυλλο» δηλαδή, και δίπλα ολόκληρο το ρεπορτάζ», έγραψε ο Νίκος Μαστοράκης στο facebook και επισύναψε το σχετικό άρθρο:

«H Εndurance Media του Στηβ Ρίτσαρντς, εταιρία χρηματοδότησης και παραγωγής που η τελευταία της ταινία «Ο άνθρωπος που έριξε τον Λευκό Οίκο» έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο, ετοιμάζει το επόμενο project της. Θα χρηματοδοτήσει τη «Ληστεία του ενός δισεκατομμυρίου» σε σενάριο του Κρις και του Τσάρλι Φρέηζιερ, βασισμένο σε ένα στόρυ του Νίκου Μαστοράκη. Η Endurance αυτή τη στιγμή ψάχνει για σκηνοθέτη και σκοπεύει να είναι σε παραγωγή το πρώτο τρίμηνο του 2018. Η πλοκή εστιάζει σε μια ελιτίστικη οικογένεια κλεπτών, που αναλαμβάνουν τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ: να κλέψουν ένα δισεκατομμύριο δολάρια, από το χρηματοκιβώτιο της μεγαλύτερης αγγλικής τράπεζας. Ο Μαστοράκης θα είναι παραγωγός με τον Ρίτσαρντς, τον Στηβ Μπαρνέτ και τον Τζεϊμς Τόμλινσον executive producers.»

Με λίγα λόγια, ο Νίκος Μαστοράκης ετοιμάζει ταινία 65 εκ. δολαρίων στο Hollywood! Η ιδέα του σεναρίου είναι δική του, ενώ ο γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης θα αναλάβει και την παραγωγή της ταινίας, η οποία αναμένεται να… σπάσει ταμεία!