Νίκος Γεωργιάδης: «Η Κατερίνα Καινούργιου είχε δει το εξώφυλλο από την Τρίτη το απόγευμα»

Κατερίνα Καινούργιου

"Το είχε δει κανονικά με τους τίτλους και δεν είχε κανένα θέμα και είχαμε μιλήσει και την Τετάρτη το μεσημέρι κι επίσης δεν είχε κανένα θέμα".

Η Κατερίνα Καινούργιου πόζαρε στο εξώφυλλό του ΟΚ! την εβδομάδα που πέρασε με τρεις τίτλους: «Δεν με έχει ερωτευτεί ποτέ κανείς για την ψυχή μου», «Φταίω εγώ γιατί κάνω λάθος επιλογές» και «Με φοβίζει ο εαυτός μου». Η παρουσιάστρια, προφανώς ενοχλημένη, ανέβασε στα instastories της το εξώφυλλο γράφοντας: «Ο τραγικός τίτλος! Τα συμπεράσματα δικά σας… απλά κρίμα»!

[dfp_ads id=236982]

Ο Νίκος Γεωργιάδης, μιλώντας στη Ναταλία Γερμανού για το θέμα που προέκυψε με την Κατερίνα Καινούργιου, ανέφερε τα εξής: «Την είχε δει η Κατερίνα τη συνέντευξη πριν. Στο κομμάτι το προσωπικό δεν έκανε κάποιες διορθώσεις. Είναι πολύ στενάχωρο όλο αυτό για μένα που έχει γίνει και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό γιατί θεωρώ ότι θίγει δημοσιογραφικά μια ολόκληρη ομάδα.

Ένα περιοδικό δεν έχει την υποχρέωση να περάσει τους τίτλους υπό έγκριση, όταν είναι λόγια τα οποία έχουν ειπωθεί σε μία συνέντευξη. Ήταν μία από τις πιο αληθινές εξομολογήσεις της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία έτσι κι αλλιώς μας έχει συνηθίσει να μη μασάει τα λόγια της. Γι’ αυτό της βγάζω το καπέλο και γι’ αυτό θέλω να έχω συνέχεια στο περιοδικό συνεντεύξεις της Κατερίνας.

Αν δω την Κατερίνα θα της μιλήσω.

Όταν είσαι σε αυτόν τον χώρο δέχεσαι τις γνώμες και τις απόψεις πάρα πολλών ανθρώπων που είναι γύρω σου και μπορεί να σε επηρεάζουν. Το εξώφυλλό το είχε δει από την Τρίτη το απόγευμα και αυτό έγινε Τετάρτη βράδυ. Το είχε δει κανονικά με τους τίτλους και δεν είχε κανένα θέμα και είχαμε μιλήσει και την Τετάρτη το μεσημέρι κι επίσης δεν είχε κανένα θέμα».