Νίκος Αναδιώτης: «Αν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν θέλει να μου ξαναμιλήσει…»

Νίκος Αναδιώτης

«Με τον Δημήτρη είχαμε σταματήσει να κάνουμε παρέα πολύ πριν το Nomads. Ήρθαμε πιο κοντά στο παιχνίδι, θέλοντας και μη, γιατί συγκατοικούσαμε».

Στη “Φωλιά των Κου Κου” έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος μίλησε για τους Γιώργο Μαυρίδη, Γιώργο Κατσινόπουλο και Δημήτρη Αλεξάνδρου.

[dfp_ads id=236982]

«Αν μπορούσα να κρατήσω το πιο ωραίο πράγμα από το Nomads είναι ότι δεν θα ρίσκαρα να μην έχω γνωρίσει τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο.

Με τον Δημήτρη είχαμε σταματήσει να κάνουμε παρέα πολύ πριν το Nomads. Ήρθαμε πιο κοντά στο παιχνίδι, θέλοντας και μη, γιατί συγκατοικούσαμε. Γυρνώντας από το παιχνίδι οι σχέσεις παρέμειναν όπως ήταν πριν το παιχνίδι.

Αν, όπως λες, ο Δημήτρης έχει διάθεση να μην μου ξαναμιλήσει, δεν έχω κανένα πρόβλημα και φυσικά δεν κρατάω κακία. Οι άνθρωποι αλλάζουν. Με τον Δημήτρη υπήρξαμε φίλοι, κάναμε παρέα σε μια άλλη στιγμή της ζωής μας που είχαμε και περισσότερα κοινά ενδιαφέροντα.

Εγώ τον Δημήτρη τον ξέρω πολύ πριν βγει τόσο μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Και ποιο είναι αυτό το ορόσημο; Η συμμετοχή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Εγώ θεωρώ ότι έχει αλλάξει.

Ήξερε ότι γνωρίζω, αλλά δεν είχε τύχει να τα κουβεντιάσουμε. Εγώ τη Μαρία προσωπικά την ξέρω, τη θεωρώ πολύ αξιόλογο άνθρωπο και υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να μην ήθελαν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Αναδιώτης.

Δείτε όλα όσα είπε ο Νίκος Αναδιώτης…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!