Νικολέττα Ράλλη: «Δεν τους ενδιαφέρει αν έχεις ωραία μαλλιά ή ωραία πόδια, παρα μόνο αν είσαι…»

«Ύπήρξαν και άντρες που με πλησίασαν καθαρά επειδή...»

Η Νικολέττα Ράλλη μίλησε στη Φανή Πλατσατούρα και το περιοδικό Like για την τηλεόραση, την παρουσίαση, αλλά και τους άντρες…

Αντιμετώπισες την κακεντρέχεια συναδέλφων σου;

Σίγουρα στην τηλεόραση ήρθα αντιμέτωπη με σκληρό ανταγωνισμό και ξινισμένες φάτσες – τις οποίες μπορώ να δικαιολογήσω, γιατί δεν ξέρεις τι ζει ο κάθε άνθρωπος στο σπίτι του-, αλλά είμαι πολύ χαλαρή για να τα πάρω όλα αυτά σοβαρά. Στην αρχή έπαθα πλάκα με τα αρνητικά σχόλια, δεν το ήξερα όλο αυτό το «παιχνίδι».

Σε φοβίζει το να μεινεεις εκτός τηλεόρασης;

Δόξα σοι ο Θεός, δεν έχω μείνει ποτέ χωρίς δουλειά. Να σου πω την αλήθεια, δεν είχα ψώνιο να γίνω παρουσιάστρια, ούτε πρόβαρα τον εαυτό μου στον καθρεύτη. Μέχρι το MAD δεν είχα καμια σχέση με την παρουσίαση. Ήμουν απλώς η κοπέλα που πέρασε από τα καλλιστεία και τα Σφηνάκια. Έτυχε να κάνω αυτή τη δουλειά και τότε κατάλαβα ότι μου αρέσει. Άρα σ’ το λέω εγγυημένα ότι αυτό το επάγγελμα το έχω αγαπήσει πραγματικά, ανεξαιρέτως αν δουλεύω μπροστά ή πίσω από τις κάμερες.

Με τι σκοπό σε πλησιάζει συνήθως το άλλο φύλο;

Σίγουρα υπήρξαν και άντρες που με πλησίασαν καθαρά επειδή είμαι παρουσιάστρια. Δεν τους ενδιαφέρει αν έχεις ωραία μαλλιά ή ωραία πόδια, παρα μόνο αν είσαι επώνυμη και βγαίνεις στα περιοδικά. Τους καταλαβαίνεις γρήγορα όλους αυτούς, κάνουν «μπαμπ» από μακριά. Είναι η κατηγορία του «άντρα – μοντελάκια». Δεν μου λένε κάτι αυτοί οι άντρες, τους θεωρώ άδειους.

Διαβάστε ακόμα:

Νικολέττα Ράλλη: «Δεν υπήρξα ποτέ το κορίτσι που ήθελε διακαώς να γίνει παρουσιάστρια»