Νικολέττα Καρρά: Γιατί δεν θα πήγαινε ποτέ στο Survivor;

Νικολέττα Καρρά

«Έχει τύχει να το δω αρκετές φορές, αλλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που φανατικά κάθονται να το παρακολουθήσουν το βράδυ».

Σε ερώτηση για το Survivor απάντησε η Νικολέττα Καρρά σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Όλα Καλά”. Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, τόνισε και τους λόγους που δεν θα τη δούμε ποτέ στο παιχνίδι επιβίωσης.

[dfp_ads id=236982]

Αρπάχτηκαν Σπαλιάρας – Μισθοφόρος! «Βούλωστο ρε! Σε ανεχόμαστε…»

«Όχι, δεν θα με δείτε στο Survivor, δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα άντεχαν εκεί καθόλου. Δεν μπορώ να μένω χωρίς να τρώω και να ταλαιπωρούμαι τόσο πολύ και να κοιμάμαι εκεί που κοιμούνται τα παιδιά. Τους θαυμάζω για το κουράγιο, την τόλμη και τη δύναμή τους. Νομίζω ότι όχι, δεν θα με δείτε εκεί.

Έχει τύχει να το δω αρκετές φορές, αλλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που φανατικά κάθονται να το παρακολουθήσουν το βράδυ. Το θέμα είναι ότι ξέρω και κάποια παιδιά που έχουν πάει και για να είμαι ειλικρινής δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να υποστηρίξω μία από τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι ξέρω ποιος θέλω να είναι ο νικητής, αλλά δεν είναι ωραίο να το πω», είπε η Νικολέττα Καρρά.

Ξεσπά ο αδελφός του Αναγνωστόπουλου! «Αυτός είναι κομπλεξικός…»

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Νικολέττα Καρρά για το Survivor…