Νίκη Παππά: Η πρόταση γάμου και η επιστροφή στα θρανία

Η τραγουδίστρια του The Voice μιλά για τα ευτράπελα που της έχουν τύχει πάνω στη σκηνή

Η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show του ΑΝΤ1 όπου έφτασε μέχρι τη φάση των Battles ετοιμάζει το πρώτο της τραγούδι και μίλησε στον Ηλία Μαραβέγια και την εφημερίδα Espresso για τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί επάνω στη σκηνή αλλά και την πρόθεση της να βρεθεί και πάλι στα θρανία.

«Έχει τύχει να φάω τούμπα και να μη μπορώ να σηκωθώ από τα γέλια, αλλά και να δεχτώ πρόταση γάμου! Κάποιος θαμώνας μου έστειλεμε τη λουλουδού ένα δαχτυλίδι πάνω στην πίστα. Δεν το δέχτηκα φυσικά. Γέλασα ευγενικά και της το έδωσα να του το πάει πίσω» λέει η τραγουδίστρια, η οποία έχει συνεργαστεί με δημοφιλή ονόματα όπως ο Πάνος Κιάμος, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Νίκος Βέρτης και η Πάολα. 

Η Νίκη Παππά είναι και μητέρα ενός οκτάχρονου αγοριού που ακούει στο όνομα Θεοφάνης. Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις της πρόπερσι αποφάσισε να φοιτήσει εκ νέου στο Λύκειο για να θυμηθεί την ύλη των μαθημάτων και να μπορέσει αν δώσει εξετάσεις στο Νομική. «Πήγα ξανά στην πρώτη Λυκείου αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να συνεχίσω στην επόμενη τάκη, διότι έτυχε μεγάλος φόρτος εργασίας στο τραγούδι εκείνη τη σεζόν. Έτσι έχει μείνει εκκρεμότητα. Δεν το αφήνω. Ας είμαι καλά και θα πάω στη Νομική»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το The Voice