Νέος χαμός με την Κορινθίου στο Πρωινό: «Είναι άδειασμα στο περιοδικό»!

Μαρία Κορινθίου

Σχόλια έκπληξη και νέες εντάσεις στην εκπομπή...

Το τελευταίο γυμνό εξώφυλλο της Μαρίας Κορινθίου προκάλεσε και τα περισσότερα σχόλια. Η πίσω όψη της ηθοποιού βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τις κριτικές όλων των ειδών να πηγαίνουν και να έρχονται…

«Έχουν βάλει το κεφάλι της Μαρίας Κορινθίου σε άλλο σώμα! Την είδα πριν μέρες από κοντά…»

[dfp_ads id=236982]

Η ίδια ηθοποιός, μετά από όσα άκουσε και διάβασε, αποφάσισε να ανεβάσει την επίμαχη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, χωρίς ρετούς. Ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος δηλώνει κάθετα αντίθετος με την επιλογή της Μαρίας να κάνει τόσο συχνά γυμνές φωτογραφίσεις, το πρωί της Παρασκευής έκανε ένα σχόλιο έκπληξη:

«Δεν θα σταθώ στο αν είναι αρετουσάριστη ή όχι, γιατί πολλοί λένε ότι ούτε αυτή είναι αρετουσάριστη φωτογραφία. Θα πω ότι η κίνηση της Κορινθίου ήταν μαγκιά, της βγάζω το καπέλο! Γουστάρω τρελά που το έκανε και δείχνει πόσο ακομπλεξάριστη είναι. Εντάξει… θεά»!

Υπήρξε όμως, ένα άλλο πρόσωπο από την παρέα της Φαίης Σκορδά που είχε αντιρρήσεις αυτή τη φορά. Ο Άρης Καβατζίκης δεν συμφώνησε με την κίνηση της ηθοποιού να ανεβάσει τη φωτογραφία της χωρίς ρετούς, γιατί: «Αυτό είναι ένα άδειασμα για τα περιοδικά! Είναι άδειασμα»!