Νεκρός σε τροχαίο πρωταγωνιστής των Jackass

Δείτε βίντεο από τα ριψοκίνδυνα εγχειρήματα της παρέα των "Jackass"

Ήταν πρωταγωνιστής σε αυτές που συχνά χαρακτηρίζονται κακόγουστες και κατά κανόνα επικίνδυνες φάρσες και καταστάσεις μέσα από το τηλεοπτικό show του ΜTV «Jackass» η επιτυχία του οποίου οδήγησε και σε κινηματογραφικές εκδόσεις των καμωμάτων τους, με πιο πρόσφατη το «Jackass 3D».

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Σύμφωνα με την αστυνομία το ατύχημα συνέβη στις 3 τα ξημερώματα όταν η Porche στην οποία επέβαινε βγήκε από τον αυτοκινητόδρομο στον οποίο κινούταν. Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες. Νεκρός είναι και ο συνεπιβάτης ο οποίος παραμένει άγνωστος, ενώ δεν έχει επίσης γίνει γνωστό ποιος οδηγούσε την ώρα του δυστυχήματος.

Τα συντρίμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκαν λίγη ώρα αργότερα.

Ο πρόεδρος του MTV Networks Music/Films Group, Van Toffler έστειλε συλληπητήρια στην οικογένειά και δήλωσε:
«Είμαστε συντεντριμένοι από τον τραγικό χαμό του Ryan Dunn – αγαπημένο μέλος της ομάδας του MTV για περισσότερο από μία δεκαετία. Μας έκανε όλους να γελάμε με την ακούραστη και ενθουσιώδη αντιμετώπιση της ζωής. Βαθύτατα συλληπητήρια στην οικογένειά του και τους φίλους του. Η παρέα των «Jackass» δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.»

Δείτε τον με την «Jackass» παρέα σε δύο… ειρωνικά βίντεο, καθώς οι φήμες θέλουν το ατύχημα να οφείλεται σε υπερβολική ταχύτητα, ενώ λέγεται ότι ο Ryan βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Εδώ αλλάζει θέση με τον Bam Margera σε αυτοκινητόδρομο, ενώ κινούνται με 60 χιλιόμετρα την ώρα:

Και εδώ τους σταματά αστυνομικός τη στιγμή που κάνουν… ράλι σε αυτοκινητόδρομο: