Νεφέλη Ορφανού: «Πήγα στο “Ρετιρέ” για δύο επεισόδια και έμεινα δύο χρόνια»

Δείτε όλα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μη χανόμαστε» της Ναταλίας Γερμανού ήταν η ηθοποιός Νεφέλη Ορφανού που μίλησε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή της στο “Ρετιρέ”.

«Στο “Ρετιρέ” πήγα για δύο επεισόδια. Πήγα και το ζήτησα από τον Γιάννη, είχε αρχίσει τα γυρίσματα και είχε φτάσει στο έκτο επεισόδιο. Και μου λέει “μπορώ να σας δώσω την αδελφή του φαρμακοποιού, αλλά είναι μόνο για δύο επεισόδια”. Και είπα, οκ, δύο. Και την ώρα που έφευγα, μου λέει “βέβαια, αν έχει επιτυχία μπορεί να γίνουν και τρία”. Και πήγα για δύο επεισόδια και έμεινα για δύο χρόνια. Είχε επιτυχία και να σου πω που την κατάλαβα.

Όταν λοιπόν άρχισε να παίζεται, μια μέρα πάω να μπω στο σπίτι και ακούω ένα ποδοβολητό αλόγων και λέω “ξαναήρθε το ιππικό;”. Να σου πω, αναπτερώθηκα γιατί εμένα μου άρεσαν οι άντρες που ήταν στο ιππικό και γενικά η φιγούρα του άντρα πάνω στο άλογο μου άρεσε. Και κάνω έτσι και βλέπω όλα τα παιδιά της περιφέρειας από πέντε χρονών μέχρι είκοσι, ερχόντουσαν για αυτόγραφο. Τρελάθηκα και νόμιζα ότι κάτι συνέβη και θα με προσπεράσουν. Αλλά στάθηκαν και άρχισαν “αυτόγραφο, αυτόγραφο”. Τρελάθηκα εκεί».