Νέα ταινία ετοιμάζει ο Αλέξανδρος Αβρανάς

Ποιους θα δούμε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους;

Μετά τον θρίαμβο του «Miss Violence» στο φεστιβάλ Βενετίας όπου ο Αλέξανδρος Αβρανάς κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Βενετίας, ο σκηνοθέτης ετοιμάζεται να ξανασυνεργαστεί με τον Χρήστο Κωνσταντακόπουλο της Faliro House και τους πρωταγωνιστές του Ελένη Ρουσσινού και Χρήστο Λούλη για μια νέα ταινία, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη Screen Daily, από το φεστιβάλ της Ιερουσαλήμ.

«Γράφω ένα νέο σενάριο στα ελληνικά που θα έχει ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες. Θέλω να αρχίσω γυρίσματα το επόμενο καλοκαίρι», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Περιέγραψε επίσης το βασικό άξονα του νέου του πρότζεκτ: «Αναφέρεται σε ένα μεσοαστικό ζευγάρι Ελλήνων που θέλουν να ζήσουν μια άνετη ζωή, κάτι σαν το αμερικάνικο όνειρο, αλλά καταλήγουν να διαπράξουν φόνο, ώστε να κερδίσουν τα χρήματα που απαιτούνται για να διατηρήσουν τον τρόπο ζωής τους. Έχει να κάνει με τις ηθικές αξίες».

Το ατιτλοφόρητο ακόμα φιλμ περιγράφεται ως δραματικό θρίλερ, βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία που έλαβε χώρα στο Λονδίνο και έχει ήδη κινήσει το ενδιαφέρον εταιρειών σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη και ΗΠΑ.

Ο Αβρανάς, που βρέθηκε στην Ιερουσαλήμ για την προβολή του βραβευμένου «Miss Violence» στο φεστιβάλ, αποκάλυψε επίσης με δηλώσεις του ότι η επόμενη δουλειά του μετά από το σενάριο που επεξεργάζεται θα είναι μια αγγλόφωνη ταινία.

Πηγή: camerastyloonline

Διαβάστε ακόμα:

Βραβεία Ελληνικού Κινηματογράφου: “Σάρωσε” η “Μικρά Αγγλία” του Π. Βούλγαρη!

Η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη! Φωτογραφίες!