Νατάσα Καλογρίδη και Παναγιώτης Βασιλάκος στην Ισλανδία για το Celebrity Travel

Celebrity Travel

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 23.00 το Celebrity Travel πάει στην Ισλανδία.

Ο “Mr. Travel”, Νίκος Κοκλώνης, μας ταξιδεύει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 23.00, στη γη της λάβας και του πάγου, για ένα ταξίδι σκέτη περιπέτεια. Ιδανικοί καλεσμένοι σε αυτή την περιήγηση στο παγωμένο τοπίο στην πύλη του αρκτικού κύκλου, η Νατάσα Καλογρίδη και ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Ενθουσιασμός στους εντυπωσιακούς θερμοπίδακες «γκέιζερ», ένας παγωμένος «χρυσός καταρράκτης», πορεία προς το μεγαλύτερο παγετώνα της Ευρώπης και παιχνίδι με το φρέσκο χιόνι. Βόλτα στη βορειότερη πρωτεύουσα του κόσμου, το Ρέκιαβικ και το παλιό της λιμάνι, χαλάρωση υπό τους ήχους εκκλησιαστικού οργάνου και βουτιά στο Μουσείο της πανκ και στο φυσικό γεωθερμικό σπα «Γαλάζια Λίμνη», σε θερμοκρασία -10 βαθμών κελσίου.

[dfp_ads id=236982]

Ο Νίκος Κοκλώνης βάζει τη Νατάσα Καλογρίδη στο «ντιβάνι του ψυχαναλυτή» με φόντο το ατέλειωτο χιονισμένο τοπίο ενός ισλανδικού βουνού και ανακαλύπτει το άλλο πρόσωπο του Παναγιώτη Βασιλάκου εκτός Nomads.

Παρακολουθούμε τον Νίκο Κοκλώνη και τους καλεσμένους να απολαμβάνουν το μαγευτικό και απόκοσμο βόρειο σέλας καθώς και τον εντυπωσιακό χορό του στον ουρανό. Μια εμπειρία ζωής μοναδική.

Το λευκό τοπίο της Ισλανδίας επεφύλασσε για το Celebrity Travel και το άγριό του πρόσωπο. Μια διαδρομή στο χιονισμένο βουνό είναι πάντα απρόβλεπτη, το τζιπ ακινητοποιήθηκε σε μια επικίνδυνη ανηφορική στροφή στην άκρη του γκρεμού, τα χιονολάστιχα δεν ήταν αρκετά, η θερμοκρασία -16 βαθμοί κελσίου, το σήμα στο κινητό ελάχιστο και μια διάσωση που άργησε 5 ώρες.

Πώς αντιμετώπισαν οι καλεσμένοι τον εγκλωβισμό τους στο «πουθενά» και σε συνθήκες πολικού ψύχους;

Οι απαντήσεις, το ταξίδι και όλη η περιπέτεια του Νίκου Κοκλώνη στην Ισλανδία μαζί με τη Νατάσα Καλογρίδη και τον Παναγιώτη Βασιλάκο, στο Celebrity Travel, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στις 23:00, στον ΑΝΤ1.