Ναταλία Γερμανού: Ξεσπά κατά της Χρυσάνθης Κιτσινέλη και το απρεπές σχόλιο για την Μαρία Κορινθίου

«Είναι ένας ρατσισμός. Είναι τραγικό να μιλάμε έτσι για μια γυναίκα πανέμορφη, sex symbol, μεσογειακή κουκλάρα»!

Με αφορμή τα όσα έγιναν τη Δευτέρα στο πλατό της εκπομπής «Καλημερούδια», όταν η fashion blogger Χρυσάνθη Κιτσινέλη …απαγόρευσε στη Μαρία Κορινθίου να εμφανίζει τα «παχιά» πόδια της, προκαλώντας τη δικαιολογημένη οργή της Μαριέλλας Σαββίδου…

Δείτε όλα όσα έγιναν εδώ…

…η Ναταλία Γερμανού θέλησε μέσα από την εκπομπή της να πει δυο λόγια για το θέμα. Η παρουσιάστρια πήρε το λόγο κι επισήμανε τα εξής: «Υπάρχει μια πολύ λεπτή ισορροπία που χωρίζει το «λέω ελεύθερα τη γνώμη μου» από το «γίνομαι ξαφνικά κριτής των πάντων και η γνώμη μου είναι η αντικειμενική άποψη αυτής της γης». Είναι ένας ρατσισμός. Είναι τραγικό να μιλάμε έτσι για μια γυναίκα πανέμορφη, sex symbol, μεσογειακή κουκλάρα και να δημιουργούμε συμπλέγματα σε νέα κορίτσια τα οποία μας βλέπουν -γιατί έτσι δημιουργούμε τα προβλήματα κι έτσι κάνουμε τις κοπέλες ανορεξικές».

«Προφανώς και η fashion blogger της Ντορέττας είναι αδύνατη, όμορφη και πολύ καλά κάνει, αλλά προς Θεού Χρυσάνθη μου μην προβάλεις σαν μοντέλο της δικής σου άποψης ότι έτσι πρέπει να είναι όλες οι κοπέλες. Κάθε επάγγελμα που προτείνει κάτι αλλά δεν πάει να μου το επιβάλλει εγώ το σέβομαι. Το να σχολιάζεις τον σωματότυπο κάποιου είναι που έρχομαι και γίνομαι τρελή!», τόνισε η Ναταλία.

https://www.youtube.com/embed/RfMpjg779gw