Ναταλία Γερμανού: Τα σχόλια για τη Σπυροπούλου και η απάντηση της Ελένης Χατζίδου!

Ναταλία Γερμανού

Τι ανέφεραν για τις εντάσεις και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Καλεσμένη στο εορταστικό Επιτέλους Σαββατοκύριακο, ήταν η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και η ομάδα της εκπομπής δεν έχασε την ευκαιρία να της θέσει τις απορίες της. Ανάμεσα σε αυτές και για την ένταση της με την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η Ναταλία Γερμανού επισήμανε με στόμφο μάλιστα το γεγονός πως ουσιαστικά ήταν η μόνη διάσημη που έχει τολμήσει να μιλήσει κατά αυτό τον τρόπο στην πρώην παρουσιάστρια του Alpha.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν παύεις να είσαι το μοναδικό διάσημο άτομο που είπε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «Θα φας σφαλιάρα» και στην τηλεόραση. Καταλαβαίνετε την αμηχανία του πράγματος. Είσαι η μοναδική διάσημη Ελληνίδα που είπε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – την οποία πολύς κόσμος και την φοβόταν και την σεβόταν…», ανέφερε συγκεκριμένα η Ναταλία Γερμανού.

Η Ελένη Χατζίδου πάλι απάντησε πως την αντιμετώπισε ως συμπαίκτρια της στο Survivor και όχι με κάποια άλλη ιδιότητα, λέγοντας: «Εμένα εκεί, με ενόχλησε μια συμπαίκτρια μου, δεν είχα το ποιος είναι και τι κάνει και αν θα πάρει ή δεν θα πάρει εκπομπή και αν θα με καλέσει ή δεν θα με καλέσει. Εκείνη την ώρα, έτσι έδρασα, έτσι είπα. Η αλήθεια είναι ότι μιλήσαμε με το κορίτσι. Μιλήσαμε και τώρα που βγήκε. Μου έστειλε μήνυμα, της απάντησα, μια χαρά. Υπάρχει περίπτωση να βρεθούμε και μέσα στην εβδομάδα να τα πούμε. Τώρα θα είναι όλα πιο χαλαρά.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!