Ναταλία Γερμανού: Τα σχόλια για το παρελθόν για την αλλαγή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Γιώργο Λιάγκα.

Με αφορμή την συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, η Ναταλία Γερμανού παρατήρησε την αλλαγή στην συμπεριφορά της Κωνσταντίνας στον αέρα, φέρνοντας στο μυαλό της μια άλλη της συνέντευξη, εκείνη στον Θέμο Αναστασιάδη.

[dfp_ads id=236982]

«Θυμάμαι την τηλεοπτική εμφάνιση της Κωνσταντίνας την εποχή που ήμασταν μαζί στο «Μες στην καλή χαρά» και είχε βγει στον Θέμο. Και ήταν τόσο πολύ προσεκτική, τόσο λιγομίλητη. Ήταν καθισμένη έτσι στο τραπέζι, απαντούσε σχεδόν μονολεκτικά, εξαιρετικά προσεκτικά. Όσο κι αν προσπαθούσε η Δούκισσα να την πειράξει, ήταν σχεδόν αγέλαστη. Και το πόσο λυμένη, πλακατζού και γελαστή την είδα στο Γιώργο και λέω κοίτα πως περάσαν τα χρόνια και πως άλλαξε η Κωνσταντίνα.»

Η Φαίη Σκορδά «άδειασε» δημόσια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αυτό που είχα ζήσει εκείνο το βράδυ… πολύ volgare»!

Αναφερόμενη μάλιστα και σε εκείνη την παλιά συνάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ είχαν ακουστεί άσχημες κουβέντες και στο πως άλλαξαν τα πράγματα η Ναταλία Γερμανού είπε με νόημα: «Ήταν άλλες εποχές τότε. Ήταν όλα αλλιώς».