Ναταλία Γερμανού: «Πληρωμένη» απάντηση σε Φαήλο Κρανιδιώτη και Βασίλη Καρρά

«Έκανε λάβαρο τη χυδαιότητα»! - «Εναλλακτικά μπορούμε να τους βάζουμε στάμπα, πώς έκαναν στους Εβραίους...»!

Ο σάλος που έχει προκύψει μετά το αχαρακτήριστο λεξιλόγιο που χρησιμοποίησε ο Φαήλος Κρανιδιώτης για τον Κώστα Φαλελάκη, τον επί 25 χρόνια σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα, τις επικρίσεις που δέχτηκε και τις νέες του δηλώσεις, έπεσε στο τραπέζι προς συζήτηση, στην εκπομπή NaMaSte. Η Ναταλία Γερμανού πήρε τον λόγο και ανέφερε τα εξής:
«Αυτό που νομίζω ότι δεν έχει καταλάβει ο κύριος Φαήλος Κρανιδιώτης είναι ότι τα σχόλια που δέχτηκε δεν είναι για την άποψή του αν του αρέσουν οι ομοφυλόφιλοι ή δεν του αρέσουν ή αν τους προτιμά σε χαμηλή φωτιά βραστούς ή ψητούς με πατάτες… δεν είναι εκεί το πρόβλημά μας. Όλοι όσοι θυμώσαμε πάρα πολύ με αυτή την ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του ήταν η γλώσσα η οποία χρησιμοποίησε δύο μέρες μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα γράφοντας τη φράση «τι φταίμε να τρώμε στη μάπα την αξύριστη χήρα του», μιλώντας για τον σύντροφο του εκλιπόντως, εξαιρετικό ηθοποιό και αξιοπρεπέστατο άνθρωπο, τον Κώστα Φαλελάκη. Χρησιμοποιεί τη λέξη «χυδαιότητα» για τα σχόλια που του έγραψαν όταν εκείνος πρώτος έκανε λάβαρο τη χυδαιότητα. Η χυδαιότητα δεν έχει φύλο». 

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε και στον Βασίλη Καρρά που σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα αναφερόμενος στους ομοφυλόφιλους μίλησε για «πρόβλημα» και πρότεινε να αποκαλυφθούν ώστε «να γνωρίζουμε ποιους έχουμε δίπλα μας». Η παρουσιάστρια αφού τραγούδισε το «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», σημείωσε: «Μου είναι πολύ αγαπητός, αλλά όταν άκουσα τη λέξη «πρόβλημα» η σπονδυλική μου στήλη έκανε λίγο τζζζ… Δεν πιστεύω ότι εννοούσε ότι είναι πρόβλημα. «Να ξέρουμε ποιους έχουμε δίπλα μας», εναλλακτικά μπορούμε να τους βάζουμε στάμπα, πώς έκαναν στους Εβραίους… Λίγο να ηρεμήσουμε».

https://www.youtube.com/embed/8zU0euC4fmU