Ναταλία Γερμανού: Οι δυσκολίες της εκπομπής, τα λάθη και η λιποθυμία της πριν λίγες ημέρες

Ναταλία Γερμανού

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε την Παρασκευή το NaMaSte...

Η Ναταλία Γερμανού κάνει τον απολογισμό της, αποχαιρετώντας το NaMaSte μετά από δέκα μήνες καθημερινής παρουσίας στο Epsilon. Η παρουσιάστρια μιλά για τς δυσκολίες που είχε η καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή, τις κριτικές, αλλά και τη λιποθυμία της πριν από λίγες ημέρες.

Οι δυσκολίες της καθημερινής εκπομπής

«Είναι 10 μήνες ακριβώς. Δεν θα πω το κλασικό ότι περάσαν σαν νεράκι. Θα πω όμως αυτό που είπα και κλείνοντας την εκπομπή, ότι πραγματικά θέλω να το ευχαριστήσω το κανάλι γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να κολυμπήσω στα βαθιά. Και λέγοντας «βαθιά», εννοώ να δοκιμαστώ για πρώτη φορά στη ζωή μου σε αυτό που λέμε καθημερινή ζώνη. Είναι μια επανάληψη, ότι κάθε μέρα έχεις να αντιμετωπίσεις ένα τρίωρο, το οποίο πρέπει να το γεμίσεις κάθε μέρα, τρεις ώρες, δηλαδή 15 ώρες την εβδομάδα. Να έχεις ποικιλία θεμάτων, να έχεις ζωντάνια, ενεργητικότητα, τον ίδιο ενθουσιασμό, ώστε να κρατήσεις τον τηλεθεατή απίκο. Να παλέψεις με τον ανταγωνισμό, να παλέψεις με τον εαυτό σου, να κρατάς την ομάδα ενωμένη και σπιντάτη. Είναι πάρα πολλά…

Η λιποθυμία της πριν λίγες ημέρες

«Δεν ήταν τόσο σοβαρό όσο παρουσιάστηκε από τα sites. Αισθάνθηκα μια δυσφορία. Αυτό που λέμε πως δεν μπορείς να πάρεις την μεγάλη ανάσα. Είχε να κάνει με την ζέστη, ίσως και με την κούραση των μηνών.  Αλλά ήταν κάτι το οποίο και με τη βοήθεια της παραγωγής και της γιατρού η οποία ήρθε αμέσως ξεπεράστηκε

Τα λάθη

«Νομίζω ότι πολλά πράγματα έκανα λάθος. Πολλά πράγματα δεν διαχειρίστηκα σωστά. Δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να ρίχνω τις ευθύνες των καταστάσεων στους άλλους, πρώτα κοιτάω τη δική μου την «καμπούρα». Από την άλλη μη με λιθοβολείτε, πρώτη φορά το έκανα, τώρα ξέρω περίπου, όχι ακριβώς. Το άγχος, η ανασφάλεια, οι φόβοι που είχα, με έκαναν πολλές φορές και καταστάσεις να χειριστώ με λάθος τρόπο και ανθρώπους.

Για τις κριτικές

Είμαι προετοιμασμένη πια για το τι θα γραφτεί. Είμαι και λίγο «παλιά καραβάνα» στην τηλεόραση από το ’93. Περιμένω τα πάντα, δεν ελπίζω τίποτα. Τα δημοσιεύματα δεν με στεναχώρησαν, απλά είπα εντάξει, δεν σου χρωστάει κανείς καλή κουβέντα.