Ναταλία Γερμανού: «Με πήρε λίγο η μπάλα και άφηνα πολύ ανοιχτή την πόρτα της ιδιωτικής μου ζωής»

«Άγγιξα τα όρια της υπερέκθεσης, μη σου πω ότι τα πέρασα κιόλας»

Μία από τις πιο αποκαλυπτικές της συνεντεύξεις έδωσε η Ναταλία Γερμανού στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια μίλησε για σχέσεις γενικά και ειδικότερα, την υπερέκθεση της προσωπικής της ζωής, το χαμό του πατέρας της και τη στήριξη που είχε από τον τότε σύζυγο της Πέτρο Ίμβριο, αλλά και το τι θεωρεί χυδαίο και τι όχι στις σχέσεις με το άλλο φύλο.

Για τις σχέσεις:
«Έχω χαλάσει σχέσεις ενώ ακόμα είχαν μέλλον, από την ανασφάλεια μου μήπως έχει τελειώσει και τον το έχω καταλάβει. Πιθανόν οι επιλογές μου να μην ήταν αυτές που θα προεξοφλούσαν μία σχέση ζωής ή μια σχέση με διάρκεια, από την άλλη όμως ποιος καθορίζει τη διάρκεια. Δηλαδή μπορείς να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που να είναι 25, να είναι 27 – 28 και να ζήσεις μαζί του 20 χρόνια. Και μπορεί να γνωρίσεις έναν άνθρωπο συνομήλικο μου και ενώ δείχνει να έχει τις τέλειες προδιαγραφές και σε δύο χρόνια που όλα θα είναι θαυμάσια να γνωρίσει μία κοπελίτσα 23 χρονών, πανέμορφη, κουκλίτσα, να τρελαθεί μαζί της, να περάσει το middle age crisis να με παρατήσει εμένα στο ροζ συννεφάκι από το οποίο θα γκρεμιστώ και θα φάω τα μούτρα μου και να φύγει μαζί της. Δεν ξέρεις ποτέ. Εγώ προσπαθώ να ζω τη ζωή μου χωρίς να ενοχλώ κανέναν και κυρίως αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να μην κάνω πράγματα που δεν μου αρέσει να μου κάνουν. Να μην μπαίνω ανάμεσα στα ζευγάρια. Να μην φλερτάρω με άντρες που ξέρω ότι είναι με κάποια άλλη γυναίκα, το οποίο το θεωρώ το χυδαιότερο πράγμα που μπορεί να κάνει μία γυναίκα. Για εμένα χυδαιότητα δεν είναι μία διαφορά ηλικίας προς τα πάνω ή προς τα κάτω, χυδαιότητα είναι να χωρίζεις ανθρώπους, χυδαιότητα είναι να κάνεις σχέσεις από συμφέρον, χρηματικό, εξουσίας, χυδαιότητα είναι οτιδήποτε δεν πηγάζει από τον πόθο, την αγάπη, το ενδιαφέρον»

https://www.youtube.com/embed/_7CPEIKWckU

Για την υπερέκθεση στη ζωή της:

Έχω την αίσθηση ότι με πήρε λίγο η μπάλα και άφηνα πολύ ανοιχτή την πόρτα της ιδιωτικής μου ζωής. Δεν θέλω να κρύβομαι από τον κόσμο, δεν μου αρέσουν τα ψέματα. Τελευταία όμως με γοητεύει αυτή η φράση που λέει ότι η ιδιωτική ζωή έχει λόγο που λέγεται έτσι, αλλιώς θα λεγόταν δημόσια. Θέλω πια να κρατάω κάποια πράγματα για μένα. Το είχα παρακάνει, αλλά δεν το έκανα επίτηδες.

https://www.youtube.com/embed/C5n8D_sgdB0

Για την απιστία των αντρών:

Στους δέκα άντρες οι εννιά θα απιστήσουν, γιατί είναι από τη φύση τους. Γιατί τα αρσενικά είναι πολυγαμικά ζώα και δεν θεωρούν την απιστία κάτι τόσο σοβαρό. Την περιστασιακή απιστία δεν την παίρνω πια και τόσο σοβαρά. Μου είναι αδιάφορη. Με ενοχλεί η κατινιά της άλλης. Που ξέρει ότι έχει σχέση και θα πάει να του την πέσει. Αυτό με πειράζει πιο πολύ από έναν άνδρα που θα ενδώσει σε έναν ωραίο πισινό. Τους άντρες τους κατανοώ, το δικό μας φύλο δεν κατανοώ.